Tegelzetter Arnhem

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar is sinds 1998 actief als tegelzetter in Arnhem en omstreken. Wij zijn specialist in zowel de verkoop als het leggen van tegels en vloeren. In Elst, vlak bij Arnhem, bevindt zich onze tegelwinkel met een groot en gevarieerd assortiment van tegels.

Wij betegelen uw keuken, badkamer of in toilet en bieden voor elke ruimte en elke stijl de geschikte tegel. Bij al ons werk staan uw wensen volledig centraal. Wij verzorgen uw gehele verbouwing dus naast tegelwerk ook stuk- en leidingwerk. Wij willen niets minder dan kwaliteit leveren en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Tegels in huis

Badkamertegels

Tegels plavuizen

Keukentegels

Tegelzetter

Vloertegels

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf

Tegels in Arnhem?

In onze ruime opgezette tegelwinkel op 10 minuten rijden van Arnhem, bieden wij u tegels in alle soorten, maten en stijlen. Wat uw smaak ook is, van modern tot klassiek, wij hebben de geschikte tegel voor u. Wij bieden alle topmerken aan voor mooie prijzen. Wij adviseren u graag over de best mogelijke tegel voor uw badkamer, toilet of keuken.

Tegelzetbedrijf Arnhem

  • Tegelwinkel met gevarieerd assortiment
  • Zeer ervaren tegelzetters
  • Verzorgt de hele verbouwing
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Veel referenties in Arnhem
Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Heij-Kinkelaar is een tegelzetbedrijf dat in 2005 is ontstaan uit de samenwerking tussen twee zeer ervaren tegelzetters met elk hun eigen tegelzetbedrijf. Samen kunnen zij de kwaliteit leveren die ze graag wensen.

Tegelwinkel vlakbij Arnhem

Met een grote showroom, 10 zelf opgeleide tegelzetters en een betrouwbaar netwerk van loodgieters, stukadoors en elektriciens verzorgen wij de gehele verbouwing van badkamers, keukens, toiletten en woonkamers met kwalitatief hoogstaand tegelwerk. Wij gaan niet voor een 6, maar voor niets minder dan een 10!

Tegels voor iedere woonstijl in Arnhem

In onze tegelwinkel vindt u wandtegels en vloertegels in alle soorten, maten en kleuren. Zo passen betonlooktegels perfect bij een industriële woonstijl, creëren we met een tijdloze visgraattegel of met mozaïektegels een luxe wellness ervaring. En voorzien we met houtlook tegels alle zogenaamde natte ruimtes van de warme uitstraling van echt hout. Wij hebben de juiste wand- en vloertegels voor uw badkamer, keuken of toilet, maar ook keramische tegels voor buiten! Voor alle sferen en stijlen hebben wij:

Ruim 25 jaar ervaring als tegelzetter in Arnhem

Alhoewel Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar pas in 2005 is ontstaan, hebben beide oprichters al meer dan 25 jaar ervaring als tegelzetter in Arnhem. Op de projectenpagina vindt u verschillende referenties in Arnhem waar we trots op zijn. Wij werken voor particulieren, maar ook voor bedrijven zoals hotels, restaurants maar ook aannemers. Onze klanten waarderen onze kwaliteit, vakmanschap en het vermogen om mee te denken. En daar zijn we natuurlijk trots op!

Meer informatie over Tegels in Arnhem?

Wenst u meer informatie voor tegels in uw nieuwbouwhuis of voor renovatie van keuken, badkamer of toilet? Wilt u advies over tegels of hulp bij het oriënteren over stijl of soort tegel? Wij helpen u graag. Laat een bericht achter via het formulier op deze pagina of bel ons op voor een vrijblijvende afspraak op nummer 06 50 28 88 89

Logo Tegelzetbedrijf Heij Kinkelaar beeldmerk

Meer informatie

Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!