Maatwerk natuursteen

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

De vele mogelijkheden van maatwerk natuursteen

Natuursteen is een prachtig materiaal dat vaak voor vloeren wordt gebruikt. Zo zijn er vloeren van marmer, graniet, leisteen, hardsteen en nog veel meer natuursteen soorten. Natuursteen heeft een warme uitstraling. Bovendien is iedere tegel uniek, waardoor iedere vloer dat ook is. Wie kiest voor natuursteen, heeft iets excentrieks in huis. Daarom is maatwerk natuursteen ook heel populair. Denk aan het op maat maken van bladen, zoals aanrechtbladen of keukenbladen, of sanitair. Maatwerk natuursteen kent enorm veel mogelijkheden. Zowel voor binnen als buiten. Zo kunt u natuursteen precies laten maken zoals u dat wilt!

Natuursteen op maat gezaagd en gemaakt

Tegelzetbedrijf verzorgt voor u ook de vervaardiging van maatwerk natuursteen zoals voor vensterbanken, dorpels en plinten. Onze zagerij maakt alle producten van natuursteen naar wens op maat. Wij bewerken voor u natuursteensoorten zoals Chinees hardsteen, Belgisch hardsteen en diverse granietsoorten. Meerdere bewerkingen zijn mogelijk zoals een gladde, gepolijste, gevlamde of ruwe afwerking.

Natuursteen laten plaatsen

Maatwerk natuursteen plaatsen is vakwerk. En onze vakmensen gaan niet voor een 6, maar voor een 10! Andere voordelen zijn:

  • Uitgebreide showroom voor inspiratie met de laatste trends
  • Wij regelen de hele verbouwing, inclusief sanitair, loodgieterswerk, stucwerk
  • Wij denken echt met u mee en geven aan of u iets wel of niet moet doen
  • Wij zijn pas tevreden als we vakwerk hebben kunnen leveren
  • Wij verkopen niet alleen tegels, maar zijn ook tegelzetter
  • Duurzaamheid in lijm en vloerverwarming

Verschillende afwerkingen voor natuursteen

Natuursteen is dus uniek. Net als elke natuursteen soort. De verschillende soorten natuursteen bestaan namelijk ook weer uit allerlei uitvoeringen. En deze zijn allemaal weer op verschillende manieren af te werken. Zo kunt u natuursteen laten polijsten, schuren of zoeten. Iedere afwerking zorgt ervoor dat het natuursteen er anders uit komt te zien. Wilt u uw natuursteen juist heel glanzend hebben? Of toch liever wat matter? Het is allemaal mogelijk met maatwerk natuursteen!

Natuursteen impregneren

U kunt er ook voor kiezen om natuursteen te laten impregneren. Hierdoor is het natuursteen beter beschermd. Als u wilt dat uw maatwerk natuursteen vloer, blad of sanitair lang mee gaat, is dit zeker aan te raden. Ook het impregneren van natuursteen kunnen wij voor u verzorgen. Daarbij adviseren wij u graag over het onderhoud van het natuursteen en welke producten u hier het beste voor kunt gebruiken.

Tegels kopen bij tegelhandelaar
Natuursteen tegel travertin
Natuursteen tegel hardsteen
Natuursteen tegel breukruw

Meer informatie over maatwerk natuursteen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van maatwerk natuursteen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u vragen heeft. U kunt ook langskomen in onze showroom in Elst om alvast wat inspiratie op te doen. Hier vindt u namelijk verschillende soorten natuursteen.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)