WC tegels

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

WC tegels voor een fris en stralend toilet

Goede WC tegels moeten aan een aantal eisen voldoen. Zo moeten ze makkelijk schoon te maken zijn en geen vuil en bacteriën opnemen om het toilet makkelijk fris en hygiënisch te kunnen houden. Maar een toiletruimte mag er natuurlijk ook sfeervol uitzien. Bij Heij-Kinkelaar vindt u een uitgebreide collectie wand- en vloertegels voor uw WC, waarin alle kleuren, stijlen en afmetingen zijn vertegenwoordigd. Kom langs en vind de perfecte tegels voor uw toilet!

Toilet tegels die bij uw WC passen

Ons ruime en gevarieerde assortiment bevat grote en kleine WC tegels in vele kleuren, maar ook andere stijlvolle opties zoals: hexagon, houtlook en mozaïek. Heeft u een landelijk, industrieel of modern interieur? Dan hebben wij de wand- en vloertegels die hierbij passen. Onze tegels complementeren ieder interieur! Liever iets totaal anders? Ook dat is mogelijk. Want omdat het toilet een afgesloten ruimte is, leent het zich perfect om helemaal out-of-the-box gaan!

Groot, gevarieerd assortiment WC tegels

Heij-Kinkelaar heeft WC tegels in alle kleuren, afmetingen en stijlen in het assortiment. Hiermee geeft u uw toilet de styling die het verdient. Populaire voorbeelden van onze collectie zijn:

Styling advies nodig? Wij helpen graag

Onze tegelcollectie is groot en gevarieerd en bevat WC tegels voor iedere woonstijl. Wanneer u op zoek bent naar een bepaalde vloer- of wandtegel, dan hebben wij hem in huis. Onze experts helpen u graag bij het vinden en voorzien u, indien gewenst, van deskundig stijl- en kleuradvies. Zij weten alles over onze tegelcollectie en kunnen goed inschatten wat een bepaalde tegel voor uw WC kan doen. Neem gerust contact op voor een afspraak!

Ideaal voor vloerverwarming

Wat erg fijn is aan onze WC tegels is dat ze perfect samengaan met vloerverwarming. Dit is bij de meeste nieuwbouwwoningen als standaard. Maar ook in bestaande huizen wordt er steeds vaker overgestapt op deze duurzame manier van verwarmen. Met dank aan de goede warmtedoorgifte van onze tegels werkt de vloerverwarming erg efficiënt, omdat er bijna geen warmte verloren gaat. Dit zorgt voor een lager energieverbruik en een vloer die snel opwarmt. Een ideale combinatie dus, ook op de vloer van de WC.

Toilet tegels marmerlook
Toilet tegels keramisch parket
wc tegels betonlook
Marmerlook wc tegels

Showroom bezoeken

Wilt u onze showroom in Elst bezoeken en hier de perfecte WC tegel vinden? U bent van harte welkom. Vul het contactformulier in om een afspraak te maken, dan nemen we alle tijd voor u.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)