Natuursteen tegels

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Prachtige natuursteen tegels

Met natuursteen tegels zorgt u binnen no-time voor een prachtige vloer in uw woning. Doordat elk stukje natuursteen uniek is, heeft u met natuursteen tegels dus altijd en overal een bijzondere vloer liggen. Daarnaast geeft natuursteen aan elk interieur een chique uitstraling. Welke soort natuursteen u ook wilt, met de natuursteen tegels van Heij-Kinkelaar kunt u elke gewenste kant op.

Soorten natuursteen tegels

Natuursteen, het woord zegt het al, is een soort steen dat in zijn puurste vorm in de natuur voorkomt. Er zijn dan ook verschillende soorten natuursteen. Denk hierbij aan marmer, graniet, leisteen of hardsteen. De verschillende soorten natuursteen tegels hebben weer verschillende uitstralingen. Zo komen veel soorten marmer uit Italië, veel soorten hardsteen uit België en veel soorten leisteen uit Zuid-Amerika. Hierdoor is er een boel te kiezen op het gebied van natuursteen tegels.

Voordelen natuursteen tegels

Met natuursteen tegels tovert u dus snel een chique en unieke sfeer in uw huis tevoorschijn. Dit geeft u de volgende voordelen:

  • Veel keuze uit soorten natuursteen tegels
  • Elke tegel heeft een unieke uitstraling
  • Een chique look in uw woning
  • Verkrijgbaar in diverse afwerking zoals gepolijst, gezoet en geschuurd
  • Mogelijk voor zowel binnen als buiten

Natuursteen tegels leggen

Doordat natuursteen tegels allemaal uniek zijn qua uitstraling, is het leggen ervan een specialistisch klusje. Zeker als het op speciewerk aankomt. Gelukkig staan wij klaar u te ontzorgen daarin. We zorgen er graag voor dat uw natuursteen tegels helemaal naar uw persoonlijke wensen worden gelegd. Daarnaast voorzien we u ook gewoon van advies over hoe u uw natuursteen tegels het beste onderhoudt.

Onderhoud

Zodra uw natuursteen tegels gelegd zijn, is het juiste onderhoud belangrijk om uw tegels mooi en als nieuw te houden. Zorg er dan ook voor dat u een natuursteenvloer wekelijks stofzuigt met een speciale borstel. Gebruik voor verdere reiniging, van zowel vloeren als wanden, een zachte spons met lauwwarm water. Gebruik vooral geen baksoda, groene zeep of schoonmaakmiddelen met een hoge pH-waarde zoals azijn of citroen. Om uw natuursteen tegels mooi te houden is het tot slot belangrijk dat u ze vooral niet hard schrobt.

Natuursteen tegel travertin
Natuursteen vloertegel
Natuursteen tegel breukruw
Natuursteen tegel black mustang

Bezoek onze showroom

Wilt u onze natuursteen tegels graag met uw eigen ogen komen bewonderen? U bent van harte welkom in onze showroom in Elst. Wij hebben een indrukwekkende collectie natuursteen tegels voor u klaarliggen en we bieden u graag een advies op maat!

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)