Keukentegels

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Vind de perfecte keukentegels

Met keukentegels op de vloer en achterwand houdt u uw keuken eenvoudig schoon. Een belangrijke voorwaarde voor een plek waar met eten wordt gewerkt. Maar de ideale keuken is niet alleen makkelijk om schoon te maken, hij beschikt ook over de juiste uitstraling. Door te kiezen voor de juiste keuken tegel is een keuken niet alleen praktisch, maar ook helemaal in lijn met uw woonstijl. Bekijk daarom de uitgebreide collectie van Heij-Kinkelaar en vind die ene perfecte tegel.

Welke tegels zijn geschikt voor uw keukenstijl?

Wij hebben keukentegels voor iedere woonstijl. Of u nu een landelijke, moderne, industriële of klassieke keuken heeft: in onze collectie vindt u de keukentegels die hierbij passen. De vloer en de muren nemen samen een behoorlijk oppervlak in en zijn zo voor een groot deel verantwoordelijk voor de uitstraling. Grote tegels, kleine tegels, vierkant, rechthoekig, mozaïek of hexagon. Wij hebben het allemaal!

Keukentegels voor iedere woonstijl

Bij Heij-Kinkelaar vindt u een uitgebreide collectie tegels in vele kleuren, soorten, maten en stijlen. Hiermee creëert u precies de keukenstijl waar u naar op zoek bent. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende keukentegels:

  • Houtlook tegels
  • Betonlook tegels
  • Keramische tegels
  • Mozaïektegels
  • Hexagon tegels
  • Terrazzo tegels
  • Handvorm tegels

Vrijblijvend stijladvies

Met tegels op uw keukenvloer en de wand achter het fornuis, is uw keuken na het koken snel weer schoongemaakt. Maar welke keukentegels passen er nu het beste bij uw keukenstijl? Wanneer u door de bomen het bos niet meer ziet, staan onze experts u graag bij met advies, ook op het gebied van kleur. Zij kennen onze tegelcollectie op hun duimpje en weten precies wat een bepaalde tegel voor uw keuken kan doen. Neem hiervoor gerust contact op.

Geschikt voor vloerverwarming

Een extra voordeel van keukentegels op de vloer is dat ze perfect samengaan met vloerverwarming. Dit is de nieuwe standaard in nieuwbouwwoningen en ook in bestaande huizen stappen steeds meer mensen hier op over. De goede warmtedoorgifte van een tegelvloer zorgt namelijk voor een efficiënte werking, waarbij zo min mogelijk warmte verloren gaat. Zo verbruikt u minder energie en is het binnen sneller warm. Een mooie bijkomstigheid van een tegelvloer in de keuken dus!

Vintage tegels keuken
Vintage wandtegels keuken
Vintage wandtegels retro
Keuken tegels motief bloem

Kom langs in onze showroom

Wilt u langskomen in onze showroom in Elst? U bent van harte welkom. Maak een afspraak via het contactformulier en we nemen alle tijd voor u om de perfecte keukentegels te vinden.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)