Scholen

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Projecten voor scholen

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar voert diverse projecten uit voor scholen. Van het zetten van een strakke tegelvloer tot kleine verbouwingswerkzaamheden. Wij doen het allemaal! Zo zijn wij bijvoorbeeld gespecialiseerd in Spachtelputz en stucadoorswerk, plaatsen wij cementdekvloeren, leveren wij vloerverwarming en renoveren wij badkamers en toiletten, inclusief sanitair, loodgieterswerk en elektra. En beschikken wij over een breed aanbod tegels, die wij allemaal bij scholen kunnen zetten. Wij beschikken over echte vakmensen, die projecten voor scholen vakkundig uitvoeren. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat wij scholen bieden

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar gaat niet voor een 6, maar voor een 10. Dat betekent dat wij u altijd vakwerk garanderen, waar u ons ook voor inschakelt. En dit brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Uitgebreide showroom voor inspiratie met de laatste trends
  • Wij regelen de hele verbouwing, inclusief sanitair, loodgieterswerk, stucwerk
  • Wij denken echt met u mee en geven aan of u iets wel of niet moet doen
  • Wij zijn pas tevreden als we vakwerk hebben kunnen leveren
  • Wij verkopen niet alleen tegels, maar zijn ook tegelzetter
  • Duurzaamheid in lijm en vloerverwarming

Tegels voor in en om scholen

Wilt u uw school van een mooie tegelvloer voorzien? Of zoekt u tegels voor op de muur? Wij leveren en leggen al sinds 2005 tegels voor in en om scholen, zoals natuursteen tegels, keramische tegels en mozaïek. Ook voor buiten, bijvoorbeeld voor een terras. Ons aanbod tegels is enorm. Bent u benieuwd naar onze tegels en of er geschikte tegels voor uw school tussen zitten? Kom dan eens langs in onze showroom in Elst en neem een kijkje! Hier kunnen wij u ook bijstaan met deskundig advies.

Ook voor kleine verbouwingswerkzaamheden

Voor tegelwerkzaamheden zijn al snel extra werkzaamheden nodig. Deze hebben bijvoorbeeld met timmerwerk of elektra te maken. Denk aan het plaatsen van houten plinten, deuren of kozijnen. Maar ook aan het (ver)leggen van stopcontacten of leidingen, het ombouwen van een verwarming of het aanleggen van vloerverwarming. Omdat wij jarenlange ervaringhebben met verbouwingen, kunnen wij al deze kleine verbouwingswerkzaamheden uitvoeren tijdens projecten voor scholen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u benieuwd naar onze projecten voor scholen? We vertellen u hier graag meer over! Kom gerust eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen. U kunt ook altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)