Zorg

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Projecten binnen de zorg

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar doet verschillende projecten binnen de zorg. Van het zetten van een mooie tegelvloer tot kleine verbouwingswerkzaamheden. Zo zijn we onder andere gespecialiseerd in Spachtelputz en stukadoorswerk, plaatsen wij cementdekvloeren, leveren en plaatsen we vloerverwarming en renoveren we badkamers en toiletten, inclusief sanitair, loodgieterswerk en elektra. Tot slot hebben we een groot assortiment aan tegels geschikt voor binnen de zorg. Met onze opgeleide vaklui voeren we elk project binnen de zorg uitstekend uit.

Waarom Heij-Kinkelaar?

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar gaat niet voor een 6, maar voor een 10. Dat houdt in dat u bij ons altijd de garantie van maatwerk heeft. Bij werkzaamheden binnen de zorg kunt u altijd rekenen op de volgende voordelen:

  • Uitgebreide showroom boordevol inspiratie met de laatste trends
  • Wij doen de hele verbouwing, inclusief sanitair, loodgieterswerk, stucwerk
  • Wij denken echt met u mee en geven aan of u iets wel of niet moet doen
  • Wij zijn pas tevreden als we vakwerk hebben kunnen leveren
  • Wij verkopen tegels en zijn ook tegelzetter
  • Duurzaamheid in lijm en vloerverwarming

Tegels voor zorginstellingen

Binnen de zorg is er de vraag om de juiste tegels voor goede en veilige zorginrichting. Heij-Kinkelaar levert en legt al tegels voor binnen de zorg sinds 2005. Bij ons vindt u verschillende soorten tegels die veilig en verantwoord zijn voor gebruik binnen de zorg én voor de juiste sfeer zorgen waar u naar op zoek bent.

Verder vindt u bij ons niet alleen tegels voor binnen een zorginstelling, maar ook voor erbuiten. Bijvoorbeeld voor het terrein rondom de zorginstelling. Wilt u onze tegels voor binnen de zorg zelf komen bekijken? Kom dan eens langs in onze showroom in Elst. We staan altijd voor u klaar met vakkundig advies.

Kleinere kluswerkzaamheden

Bij het leggen van tegels binnen de zorg komen ook al snel andere, kleinere kluswerkzaamheden kijken. Denk hierbij aan timmerwerk, het aanleggen van elektra of het plaatsen van houten deuren, plinten of kozijnen. Ook het ombouwen van verwarmingen of het aanleggen van vloerverwarmingen hoort hierbij. Gelukkig voeren we deze kleinere kluswerkzaamheden ook voor u uit binnen de zorg.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u nieuwsgierig naar onze projecten binnen de zorg? We vertellen u hier graag meer over! Kom vooral eens langs in onze showroom in Elst om inspiratie op te doen. U kunt ook altijd telefonisch contact met ons opnemen of per mail.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)