Horeca

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Projecten voor de horeca

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar voert diverse projecten voor de horeca uit. Van het zetten van een veilige en praktische tegelvloer of wand voor in horecakeukens tot kleine verbouwingswerkzaamheden. Zo zijn we onder andere thuis in Spachtelputz en stukadoorswerk, plaatsen wij cementdekvloeren, leveren en plaatsen we vloerverwarming en renoveren we badkamers en toiletten, inclusief sanitair, loodgieterswerk en elektra. Onze goed getrainde vaklui verzorgen elk project in de horeca tot in de puntjes.

Voordelen van onze projecten binnen de horeca

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar hanteert absoluut geen zesjescultuur. Wij gaan voor niets minder dan een 10! Bij ons krijgt u dus gegarandeerd maatwerk. Laat ons uw horeca projecten doen en u bent verzekerd van het volgende:

  • Uitgebreide showroom boordevol inspiratie met de laatste trends
  • Wij doen de hele verbouwing, inclusief sanitair, loodgieterswerk, stucwerk
  • Wij denken echt met u mee en geven aan of u iets wel of niet moet doen
  • Wij zijn pas tevreden als we vakwerk hebben kunnen leveren
  • Wij verkopen niet alleen tegels, maar we zetten ze ook
  • Duurzaamheid in lijm en vloerverwarming

Tegels voor in horeca

Tegels voor een vloer of een wand binnen de horeca dienen aan de juiste veiligheids- en hygiënevoorschriften te voldoen. Denk hierbij aan HACCP, Halal, AgBB en aan Arbo technische voorschriften. Wij staan voor u klaar met tegels en materialen die we op de juiste manier voor u plaatsen om te voldoen aan alle nodige voorschriften en regels.

Naast de juiste tegels voor uw horecakeuken, bent u bij ons ook op de juiste plek voor tegels voor uw terras. Bent u benieuwd naar onze tegels? Kom ze dan bekijken in onze mooie showroom in Elst. Onze vaklui adviseren u met alle plezier.

Ander kluswerk

Houdt uw horeca project ook in dat er ander kluswerk gedaan moet worden? Als het aankomt op projecten binnen de horeca, staan we ook voor u klaar met timmerwerk, het aanleggen van elektra en het plaatsen van houten, deuren, kozijnen en plinten.

Het ombouwen van verwarmingen en het installeren van vloerverwarmingen doen we met alle plezier voor u. U kunt dus bij ons terecht voor diverse kluswerkzaamheden voor projecten binnen de horeca.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u benieuwd naar onze projecten voor de horeca? We vertellen u hier graag meer over! Kom vooral eens langs in onze showroom in Elst om inspiratie op te doen. U kunt ook altijd telefonisch contact met ons opnemen of per mail.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)