Hotels

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Projecten voor hotels

Hotels willen er zo mooi mogelijk uit zien. Alleen met de beste hotelinrichting blijft u uw concurrenten voor. Dat betekent mooie kamers, een luxueuze lobby en natuurlijk een prachtige vloer. Een vloer van natuursteen, keramische tegels of mozaïek. Daarvoor kunt u terecht bij Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar. Wij leveren verschillende soorten tegels die wij ook nog eens vakkundig voor u kunnen leggen. Daarnaast leveren wij ook vloerverwarming, plaatsen wij cementdekvloeren, zijn wij gespecialiseerd in Spachtelputz en stucadoorswerk en voeren wij kleine verbouwingswerkzaamheden uit voor hotels. Ook renoveren wij badkamers en toiletten, inclusief sanitair, loodgieterswerk en elektra. Hoe kunnen wij u het beste van dienst zijn? We hebben al verschillende projecten voor hotels mogen uitvoeren. Hopelijk bent u de volgende!

Wat wij u nog meer bieden

Wij gaan niet voor een 6, maar altijd voor een 10. Dat betekent dat onze vakmensen vakwerk afleveren, waar u ze ook voor inschakelt. Dat levert u de volgende voordelen op:

  • Uitgebreide showroom voor inspiratie met de laatste trends
  • Wij regelen de hele verbouwing, inclusief sanitair, loodgieterswerk, stucwerk
  • Wij denken echt met u mee en geven aan of u iets wel of niet moet doen
  • Wij zijn pas tevreden als we vakwerk hebben kunnen leveren
  • Wij verkopen niet alleen tegels, maar zijn ook tegelzetter
  • Duurzaamheid in lijm en vloerverwarming

Tegels voor in en om hotels

Wij leveren al sinds 2005 tegels voor in en om hotels. Van natuursteen tegels tot keramische tegels en ook mozaïek. Zowel voor vloeren als voor wanden. Deze zijn binnen, maar ook buiten te plaatsen. Onze tegelvloeren zijn perfect voor hotels die een luxe uitstraling willen creëren. Bijvoorbeeld door een tegelvloer in de ontvangsthal te laten plaatsen of buiten op het terras. Kom ons aanbod tegels gerust eens bekijken in onze showroom. Hier zit ongetwijfeld een geschikte tegel voor uw hotel tussen.

Inclusief kleine verbouwingswerkzaamheden

Bij tegelwerkzaamheden komen al snel andere werkzaamheden kijken die te maken hebben met bijvoorbeeld timmerwerk of elektra. Zo moeten er bij sommige projecten houten plinten, deuren of kozijnen geplaatst worden of moeten verwarmingen worden omgebouwd, vloerverwarmingen worden gelegd of stopcontact of leidingen verlegd worden. Dit soort kleine verbouwingswerkzaamheden voeren wij ook uit voor hotels. Net als het renoveren van badkamers of toiletten inclusief het sanitair, loodgieterswerk en de elektra. Wij zorgen ervoor dat uw hotel er goed uit komt te zien.

Tegelwerken
Badkamer tegels visgraat blauw
Badkamer tegels chique
Visgraat wandtegels badkamer

Kom langs in de showroom

Bent u benieuwd geworden naar ons aanbod tegels? Bekijk ze in onze showroom in Elst. Hier kunt u alvast wat inspiratie opdoen voor uw hotel. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over onze projecten voor hotels? Neem gerust contact met ons op.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)