Marazzi tegels

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Marazzi tegels voor veelzijdigheid en kwaliteit

Met Marazzi tegels kunt u qua stijl en look alle mogelijke kanten op en ondertussen behoudt u altijd de garantie van topkwaliteit. Marazzi staat bekend om zijn veelzijdige soorten tegels verdeeld over verschillende mooie tegelseries. Welke soort Marazzi tegel u dan ook aanspreekt, met deze tegels haalt u sowieso stijl en kwaliteit in huis. Doordat ze leverbaar zijn in bijna elke mogelijke lengte, dikte en textuur zijn ze te leggen in elke woning.

Een uitgebreide collectie

Heij-Kinkelaar biedt u een uitgebreide collectie aan Marazzi tegels. U vindt bij ons bijvoorbeeld Marazzi tegels met een porselein-, marmer-, graniet-, hout-, en steenlook. Doordat alle tegels in verschillende kleuren beschikbaar zijn, zorgt u eenvoudig maar effectief voor de gewenste luxe sfeer in uw woning. Wilt u niet alleen Marazzi tegels voor uw vloer, maar ook als wandbekleding? Dat kan! Zo zijn sommige series van Marazzi, met een dikte van 6 tot 8 mm, speciaal gemaakt als wandbekleding.

Voordelen Marazzi tegels

Marazzi tegels zijn dus van zo’n beetje alle markten thuis. Ze geven uw woning en uw terras een luxe sfeer. Heij-Kinkelaar heeft een groot aanbod aan Marazzi tegels die we met alle plezier bij u komen leggen. Met Marazzi tegels rekent u altijd op het volgende:

  • Veel keuze qua stijlen en looks
  • Geschikt voor zowel binnen als buiten
  • Te gebruiken als vloer- én wandbekleding
  • Luxe uitstraling

Marazzi tegels voor uw tuin

Marazzi tegels zijn niet alleen prachtig voor uw woon-, slaap-, en badkamer. Marazzi heeft ook uiteenlopende terrastegels in de collectie. De terrastegels hebben meestal een dikte van 20 mm met een ruwe buitenafwerking om slip- en valpartijen te voorkomen bij nat weer. Hiermee zijn deze terrastegels van Marazzi uitstekend om ook uw tuin of terras naar een hoger niveau te tillen.

Marazzi tegels leggen

Of u nu Marazzi tegels wilt voor uw woning of voor uw tuin, u wilt natuurlijk dat deze goed worden gelegd. Daarom staan onze vaklui klaar om uw Marazzi tegels vakkundig en helemaal naar wens bij u thuis te komen plaatsen. Het plaatsen van tegels blijkt in de praktijk namelijk toch altijd weer een klus te zijn voor professionals. Of het nu gaat om vloer- of wandbekleding. Heij-Kinkelaar ontzorgt u helemaal hierin.

Marazzi tegels visgraat
Marazzi vloer beige
Marazzi wandtegels blauw
Marazzi limestone tegels

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd geworden en wilt u onze Marazzi tegels zelf komen bewonderen? Dat kan! U bent van harte welkom in onze showroom in Elst. Wij hebben breed assortiment Marazzi tegels voor u klaarliggen en we bieden u graag een advies op maat!

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)