Marmer tegels

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Unieke en chique marmer tegels

Als er iets is wat een ruimte een prachtige chique look bezorgt, dan zijn het wel marmer tegels. Marmer is natuursteen en elk stukje natuursteen is uniek in zijn uitstraling en samenstelling. U kunt met marmer tegels dus werkelijk waar alle kanten op qua structuur, formaat, kleur en sfeer. Kom dan ook vooral eens langs in de showroom van Heij-Kinkelaar om ons prachtige aanbod aan marmer tegels te bewonderen.

Marmer tegels: populair in de badkamer

Als er één ruimte is waar marmer tegels populair zijn, dan is het wel de badkamer. U ziet deze tegelsoort hier dan ook vaak terug. Als vloer- en als wandtegel. Alhoewel marmer tegels natuurlijk een mooie basis vormen voor een klassieke stijl, zijn ze ook prima geschikt voor een landelijke stijl badkamer of zelfs een moderne badkamer. Door bijvoorbeeld voor een grijze of andere donkere marmer tegel te gaan, bezorgt u uw badkamer direct een stoere en robuuste look. Tot slot zijn marmer tegels natuurlijk ook prima geschikt voor andere ruimtes, zoals uw woonkamer of uw hal.

Voordelen marmer tegels

Marmer tegels geven elke badkamer, of andere ruimte, een unieke sfeer. Of u nu een klassieke uitstraling wilt of een moderne en robuuste: met marmer tegels kunt u alle kanten op. Verder bieden we u met marmer tegels de volgende voordelen:

  • Veel keuze uit soorten marmer tegels
  • Elke tegel heeft een unieke uitstraling
  • Ze passen in elke stijl interieur

Marmer tegels leggen

Omdat marmer tegels natuursteen tegels zijn, hebben ze stuk voor stuk een eigen bijzondere uitstraling. Het leggen van marmer tegels is dan ook een klus waar enige expertise voor nodig is. Vooral als het op speciewerk aankomt. U kunt echter opgelucht ademhalen: wij doen dit met alle plezier voor u! We leggen uw marmer tegels helemaal in lijn met uw wensen. U krijgt daarbij ook het nodige advies van ons over hoe u uw marmer tegels het beste onderhoudt.

Onderhoud

Marmer tegels zijn natuursteen tegels. Daarom is het belangrijk dat u deze op de juiste manier onderhoudt. Gebruikt u marmer tegels als vloer? Zorg dan dat u deze wekelijks stofzuigt met een speciale borstel. Gebruik voor het verdere schoonmaken van marmer tegels, zowel vloer- als wandtegels, een zachte spons met lauwwarm water. Gebruik hierbij geen baksoda, groene zeep of schoonmaakmiddelen met een hoge pH-waarde, zoals azijn of citroen. Zorg er tot slot voor dat u uw marmer tegels niet schrobt, daar worden ze namelijk niet mooier van.

Marmerlook tegel
Marmerlook tegel zwart
Marmerlook tegel ivory hoogglans
Marmerlook tegel goud gepolijst

Bezoek onze showroom

Wilt u onze marmer tegels graag met uw eigen ogen komen bewonderen? Dat begrijpen we helemaal! U bent van harte welkom in onze showroom in Elst. Wij hebben een mooie verzameling marmer tegels voor u klaarliggen en we bieden u graag een advies op maat!

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)