Toilet

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Toilet verbouwing en renovatie

Is uw huidige toiletruimte in huis verouderd of versleten en dringend aan een verbouwing of renovatie toe? Een verouderd toilet heeft meestal te kampen met kwaaltjes en is niet meer de gezelligste ruimte om te gebruiken. Zo zijn de meest voorkomende problemen in oude toiletruimtes bijvoorbeeld geurhinder, een niet goed werkend toilet, verstopte afvoeren en/of lekkage(s). Kortom: u en uw huisgenoten zij toe aan een nieuwe toiletruimte met een nieuw toilet met modern en goed werkend sanitair, nieuwe frisse tegels en een frisse uitstraling. Wij kunnen een complete toilet verbouwing voor u uitvoeren. Wij verbouwen of renoveren dan uw bestaande toiletruimte en toveren hem om in een ruimte waarin iedereen zich graag even terugtrekt.

Van tegelzetter tot toilet verbouwing

Als ervaren tegelzetbedrijf hebben wij ons in de loop van ons bestaan ook gespecialiseerd in gedeeltelijke of volledige toilet renovaties of verbouwingen. Het toilet is vaak een saaie ruimte waar weinig aandacht aan wordt besteed. Deze ruimte is in veel huizen het kleinste kamertje die vooral als functioneel wordt gezien. Dat neemt niet weg dat van deze ruimte best iets bijzonders te maken is. Voordat u begint met het verbouwen van het toilet, adviseren we u om voor uzelf te bepalen welke stijl u mooi vindt. Wie bijvoorbeeld een moderne, minimalistische inrichting in huis heeft, zal ook snel kiezen voor deze stijl in het toilet. Zo kunnen we een toilet in elke door u gewenste stijl maken.

Waarom Heij-Kinkelaar?

  • we hebben een uitgebreide showroom voor inspiratie met de laatste trends
  • we regelen de hele verbouwing inclusief sanitair, loodgieterswerk, stucwerk
  • we denken echt mee en geven aan of u iets wel of niet moet doen
  • we zijn pas tevreden als we vakwerk hebben kunnen leveren

Duidelijke afspraken en tarieven

U weet waarschijnlijk wel dat er bij zowel een toilet als een badkamer verbouwen of renoveren wel het een en ander komt kijken. Er is enig breekwerk nodig en er zijn voor de opbouw diverse gespecialiseerde vakmensen nodig: een loodgieter, een elektricien, een tegelzetter en een stukadoor. Deze vaklieden behoren allemaal tot ons netwerk en voeren alle verbouwingswerkzaamheden namens ons voor u uit om uw toilet tot in de puntjes klaar te krijgen. Een toilet verbouwen voor een scherpe prijs is mogelijk als u vertrouwt op een professional die u begeleidt bij het maken van de juiste keuzes. Wij zijn de professionals voor advies over uw toilet verbouwing en de daarvoor benodigde materialen en werkzaamheden binnen uw beschikbare budget.

Toilet tegels marmerlook
Toilet tegels keramisch parket houtlook betonlook
WC tegels betonlook tegelzetbedrijf
Marmerlook tegels in wc

Meer weten over toilet renoveren?

Wilt u meer weten over het verbouwen van uw toilet en/of badkamer? Kom dan gerust een kijkje nemen in onze showroom voor een uitgebreide selectie tegels geschikt voor sanitaire ruimtes. En wij adviseren u graag over uw toilet verbouwing of renovatie en bekijken met u wat u nodig heeft voor een sfeervol toilet.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)