Badkamer Verbouwen

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Badkamer verbouwing en renovatie

Wordt het bij u hoog tijd om uw badkamer te verbouwen of te renoveren? Of wilt u uw badkamer eens grondig opfrissen en een compleet nieuwe look geven? Droomt u van een gezellige badkamer met daarin bijvoorbeeld een comfortabele inloopdouche en wilt u graag vooraf precies weten wat een badkamer verbouwen gaat kosten, zodat het achteraf geen koude douche voor u wordt? Bij Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar kunnen wij uw complete badkamer verbouwing voor u uitvoeren. Wij verbouwen of renoveren uw bestaande badkamer en toveren hem om in de gedroomde relaxruimte die u voor ogen heeft in de door u gewenste stijl.

Van tegelzetter tot badkamer verbouwing

Als ervaren tegelzetbedrijf hebben wij ons in de loop der jaren ook gespecialiseerd in gedeeltelijke of volledige badkamer renovaties of verbouwingen. Of u nu kiest voor een klassieke badkamer of voor een trendy look met de allerlaatste snufjes op het gebied van baden, douchen en ontspannen.

Waarom Heij-Kinkelaar?

  • we hebben een uitgebreide showroom voor inspiratie met de laatste trends
  • we regelen de hele verbouwing inclusief sanitair, loodgieterswerk, stucwerk
  • we denken echt mee en geven aan of u iets wel of niet moet doen (of laten doen)
  • we zijn pas tevreden als we vakwerk hebben kunnen leveren

Duidelijke afspraken en tarieven

U weet waarschijnlijk wel dat een badkamer verbouwen of renoveren een ingrijpende klus kan zijn waar veel bij komt kijken. Als u uw badkamer laat verbouwen, zijn daar diverse gespecialiseerde vakmensen voor nodig, zoals een loodgieter, een elektricien, een tegelzetter en een stukadoor. Al deze mensen behoren tot ons netwerk en voeren alle werkzaamheden van A tot Z namens ons voor u uit om uw badkamer helemaal naar wens te maken.

Een badkamer verbouwen voor een scherpe prijs is mogelijk als u vertrouwt op een professional die u begeleidt bij het maken van de juiste keuzes. Wij kunnen u vakkundig adviseren over uw badkamer verbouwing en de daarvoor benodigde materialen en werkzaamheden binnen uw beschikbare budget.

Badkamer verbouwen marmer tegels
Badkamer verbouwen betonlook tegels
Badkamer verbouwen betonlook tegels
Badkamer verbouwen marmerlook tegels

Meer weten over uw badkamer verbouwen?

Wilt u meer informatie over het renoveren van uw toilet en/of badkamer? Kom langs in onze showroom voor een uitgebreide selectie tegels geschikt voor sanitaire ruimtes. Wij adviseren u graag over uw badkamer verbouwing of renovatie en bekijken met u wat u nodig heeft voor uw badkamer.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)