Wandtegels

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Wandtegels voor elke ruimte in huis

Wandtegels zijn de perfecte manier om uw muren te beschermen tegen vuil en vocht en erg makkelijk in onderhoud. Even afnemen met een doek en klaar is Kees. Ze zijn dan ook onmisbaar in de keuken, badkamer en op het toilet. In de tegelcollectie van Heij-Kinkelaar vindt u wandtegels voor iedere woonstijl. Perfect voor een landelijke keuken, industriële badkamer of een toilet in de stijl hotel-chique! Maak gerust een afspraak in onze showroom, dan nemen we alle tijd voor u.

Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

Wandtegels zijn perfect in de keuken waar u vuil en vetvlekken makkelijk weer afneemt met een doek. Hierdoor kunt u naar hartelust kokkerellen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over blijvende vlekken op de muur of dat u erg lang moet poetsen. Verder zijn wandtegels ook een hygiënische oplossing voor uw badkamer en toilet. Stoom en waterspetters maken geen kans bij een tegelwand. En ook in uw toiletruimte zijn ze onmisbaar omdat ze zo makkelijk schoon te houden zijn.

Wandtegels in verschillende stijlen

De tegelcollectie van Heij-Kinkelaar bevat wandtegels in verschillende stijlen, kleuren, vormen en afmetingen. In onze showroom vindt u onder andere:

  • Houtlook tegels
  • Hexagon tegels
  • Handvorm tegels
  • Mozaïektegels
  • Keramische tegels
  • Betonlook tegels
  • Terrazzo tegels

Gevarieerd assortiment

In ons assortiment vindt u allerlei soorten wandtegels, groot en klein, in vele kleuren en diverse formaten. Alle populaire stijlen zijn vertegenwoordigd, wat dacht u van terrazzo, hexagon of een mooie mozaïek? Ook onze visgraat tegels zijn erg populair op de wanden. Deze trendy tegelstijl heeft een stijlvolle uitstraling, die de ruimte ook nog groter doet aanvoelen. Al onze langwerpige tegels kunnen hiervoor worden gebruikt.

Tegeladvies nodig? Wij geven graag advies

In onze collectie wandtegels is werkelijk iedere woonstijl vertegenwoordigd. Wanneer u op zoek bent naar een bepaalde wandtegel, dan hebben wij hem in huis. Onze experts maken u graag wegwijs in onze collectie en helpen u graag bij het vinden van de juiste tegel en voorzien u van stijl- en kleuradvies. Dankzij jarenlange ervaring kunnen ze goed inschatten hoe een bepaalde tegel op uw muren uit zal pakken. Neem gerust contact op voor een afspraak!

Wandtegels visgraat
Douche tegels visgraat
Badkamer wandtegels
Badkamer wandtegels betonlook grijs

Kom langs in onze showroom

Weet u nog niet helemaal welke wandtegel het worden moet? En wilt u zich oriënteren of een advies op maat van onze experts? U bent van harte welkom in onze showroom in Elst. Maak een afspraak via het contactformulier, dan nemen we alle tijd voor u!

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)