Keramische tegels

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Keramische tegels zijn veelzijdig en praktisch

Keramische tegels zijn sterk, slijtvast en verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en afmetingen. Bij Heij-Kinkelaar vindt u ze daarnaast ook in populaire uitvoeringen als houtlook en betonlook! Hierdoor beschikken we over een geschikte tegel voor iedere ruimte en woonstijl. Verder zijn keramische tegels waterdicht, hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Behalve op de vloer zijn ze dus ook ideaal voor op de muren van uw badkamer toilet en keuken.

Waarom keramische tegels?

We beschikken over een grote en gevarieerde collectie keramische tegels. Of u nu een scandinavisch, modern of industrieel interieur wilt, de juiste tegel zit er altijd tussen. Alle kleuren en formaten zijn namelijk vertegenwoordigd. Hiermee creëert u de stijl die u wilt en beschikt u over een duurzame, hygiënische tegel, die u eenvoudig schoonhoudt. Huisdieren, spelende kinderen en knoeien zijn dan ook geen enkel probleem voor vloeren en wanden die betegeld zijn met keramische tegels. Kortom: gemaakt voor het echte leven!

Voordelen keramische tegels

Keramische tegels kunt u overal in huis laten zetten. Ze zijn geschikt voor op de vloer en voor het betegelen van hygiënische wanden. Dat levert de volgende voordelen op:

  • Makkelijk in onderhoud
  • Zonder problemen te plaatsen op vloerverwarming
  • Slijt- en krasvast
  • Kleurvast
  • Veel kleuren en formaten

Geschikt voor vloerverwarming

Keramiek heeft de eigenschap dat het goed warmte doorlaat. Dit maakt ze ook ideaal in combinatie met vloerverwarming en een toekomstbestendige keuze voor op uw vloeren. Naar een mooie, praktische vloer profiteert u dan ook van een lagere energierekening en draagt u uw steentje bij aan de klimaatdoelstellingen.

Overal in huis toe te passen

Keramische tegels zijn waterdicht en daarom overal in huis toe te passen. Ze zijn ideaal als achterwand in de keuken, waarop u spetters van het koken makkelijk weer wegpoetst. Voor op het toilet dat u zo makkelijk schoon kunt houden. En voor de badkamer, waar het regelmatig vochtig is, zijn ze ook perfect. Een vloer van keramische tegels kan dan ook gerust over de hele benedenverdieping worden gelegd. Ook zijn ze kras- en slijtvast, waardoor ze geschikt zijn voor intensief gebruik.

Keramische tegels tegelvloer
Keramische tegel wit woonkamer
Keramische tegel grijs
Keramische vloertegels

Kom langs voor gratis tegeladvies

Heeft u een vraag over onze keramische tegels of wilt u ze in het echt zien? Maak dan een afspraak in onze showroom in Elst. We adviseren u graag bij het vinden van de juiste tegels.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)