Woonkamertegels

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Ruime keuze aan woonkamertegels

Bij Heij-Kinkelaar vindt u een breed assortiment aan woonkamertegels voor uw woonkamer. Niet alleen is de woonkamer een plek waar u veel tijd doorbrengt, het is het daadwerkelijke hart van uw huis. Het is waar u heerlijk ontspant met uw partner en uw gezin en aangezien veel woon- en eetkamers zich in één ruimte bevinden, is het ook de plek waar u met z’n allen rondom de tafel zit en geniet van lekker eten en gezelligheid. Dat uw woonkamer de juiste sfeer en uitstraling heeft, is dan ook essentieel om van uw huis uw thuis te maken. Om daarvoor te zorgen hebben we meer dan genoeg woonkamertegels voor u in ons aanbod.

Voordelen van onze woonkamertegels

Met onze woonkamertegels bent u verzekerd van topkwaliteit tegels en uitstekend opgeleide vaklieden die ze voor u komen leggen. Bewonder onze woonkamertegels online of in onze fraaie showroom in Elst. Bij ons bent u altijd verzekerd van de volgende voordelen:

  • Mooie showroom om onze woonkamertegels in te bekijken
  • We denken met u mee en geven advies op maat
  • Wij zijn pas tevreden als u dat bent
  • Professionele legservice
  • Zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen

Verschillende stijlen woonkamertegels

Met onze woonkamertegels kunt u heel veel kanten op qua stijl en sfeer. We hebben namelijk woonkamertegels in verschillende stijlen en met diverse looks. Wilt u bijvoorbeeld de sfeer van een prachtige houtvloer in uw woonkamer? Dan zit u bij ons goed voor verschillende houtlook tegels. Sterker nog: we kunnen zelfs een visgraat vloer leggen met onze visgraat tegels! Gaat u liever voor een robuuste en stoere sfeer in huis? Dan hebben we ook een groot aanbod aan betonlook tegels. Wilt u een chique afwerking van uw vloer en/of uw wanden? Dan kunt u zelfs voor marmer en andere natuursteenlook tegels bij ons terecht. Wilt u nog meer van onze woonkamertegels bekijken? Kom dan eens in onze showroom langs!

Wij leggen uw tegels voor u

Om van uw woonkamer ook echt uw fijne, gewenste droomwoonkamer te maken, dienen de woonkamertegels natuurlijk strak en goed gelegd te worden. Om dit voor elkaar te krijgen, leggen wij uw tegels graag voor u. Of u nu gaat voor tegels als vloerbekleding of als wandbekleding: het leggen van tegels is toch altijd weer lastiger dan u misschien denkt. Onze getrainde vaklui staan daarom klaar om de door u gekozen woonkamertegels precies in lijn met uw wensen te leggen.

Vloertegel woonkamer marmerlook
Visgraat vloer houtlook woonkamer
Vloertegel marmerlook begane grond
Tegelvloer keramisch parket voor woonkamer

Bezoek onze showroom

Wilt u ons brede assortiment aan woonkamertegels in het echt bekijken? Geen probleem! Kom dan eens langs in de prachtige showroom van Heij-Kinkelaar in Elst. Niet alleen kunt u daar onze woonkamertegels zelf bekijken en de structuur aanvoelen, onze vaklui staan dan ook meteen klaar om u van vakkundig advies op maat te voorzien. Dat is onze service aan u.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)