Mozaïek tegels

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Mozaïek tegels voor creatief tegelpatroon

Mozaïek tegels zijn de perfecte manier om uw badkamer, keuken of toilet van een persoonlijke touch te voorzien. Hiermee wordt een wand of vloer voorzien van een creatief tegelpatroon want een schitterend effect geeft. Bij Heij-Kinkelaar vindt u grote en kleine tegels in verschillende vormen, kleuren en afmetingen voor het leggen van de meest mooie patronen. Maar ook matjes met hele kleine steentjes. Met ons grote assortiment zijn de mogelijkheden eindeloos!

Unieke touch aan uw interieur

Mozaïek wordt al vele jaren in huis toegepast op zowel wanden als vloeren. Hiermee creëert u unieke patronen op uw wanden en vloeren of kunt u een leuk accent aanbrengen. Omdat het tegels zijn, zijn ze hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Perfect dus voor op uw badkamer, toilet en keuken. Maar praktisch kan het ook heel mooi zijn door voor een creatief tegelpatroon met mozaïek te kiezen. Creëer zelf een motief met verschillende kleuren, vormen en afmetingen tegels of kies voor tegels of tegelmatjes met een voorgemaakt patroon.

Voordelen mozaïek tegels

Mozaïek tegels geven uw woning een unieke en persoonlijke touch. De vele kleuren en formaten zorgen voor eindeloze mogelijkheden. Andere fijne voordelen zijn:

  • Makkelijk in onderhoud
  • Zonder problemen te plaatsen op vloerverwarming
  • Slijt- en krasvast
  • Kleurvast
  • Veel kleuren, formaten en variatie mogelijk

Geschikt voor vloerverwarming

Heeft u of wilt u ook vloerverwarming? Mozaïek tegels zijn hier net als andere tegels zeer geschikt voor, omdat ze warmte goed doorgeven. Zo zorgt uw prachtige decoratieve vloer niet alleen voor warme voeten, maar maakt u ook een toekomstbestendige keuze, waarvan zowel uw portemonnee als het milieu profiteren.

Perfect voor badkamer, keuken en toilet

Dankzij hun waterdichte eigenschappen, kunt u mozaïek tegels overal in huis toepassen. Maar vooral in kleinere ruimtes, zoals de keuken, de badkamer en het toilet zijn erg geschikt. Een leuk sierlint van mozaïek langs de wand of een origineel motief op de vloer geven deze ruimtes net even iets extra’s met een unieke, frisse uitstraling tot gevolg. Ook een enkele wand laten mozaïeken zorgt voor een schitterend effect. Zo wordt voorkomen dat het te druk wordt, maar heeft u toch die wow-factor.

Mozaiek tegels pebbles
Mozaiek patroon tegels
Hexagon tegel zeshoekig mozaiek
Hexagon badkamer keramisch mozaiek

Bezoek onze showroom en krijg gratis tegeladvies

Wilt u thuis mozaïek tegels laten zetten? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak in onze showroom in Elst. U bent hier van harte welkom voor de mooiste tegels en een advies op maat

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)