Buitentegels

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Keramische buitentegels voor uw terras

Met decoratieve buitentegels op uw terras maakt u hier een gezellige plek van, waar u heerlijk kunt genieten als de zon schijnt. Heij-Kinkelaar beschikt over een grote collectie keramische buitentegels. Deze zijn in allerlei stijlen verkrijgbaar, passend bij uw tuin. Hiermee leggen we een strak terras voor u in een moderne, mediterrane stijl of welke stijl dan ook uw voorkeur heeft. Deze tegels zijn allemaal slijt- en krasvast, vorstbestendig en ook nog eens eenvoudig schoon te maken. Hierdoor kunt u van uw gezellige terras genieten als de zon schijnt, zonder dit eerst te moeten schoonmaken.

Niet vatbaar voor groene aanslag

Wat bijzonder ergerlijk is wanneer u een mooi terras heeft, is het ontstaan van vlekken en groene aanslag op uw buitentegels. Daar heeft u met keramische buitentegels nauwelijks last van. Deze zijn namelijk voor 97% waterafstotend. Dat maakt het eenvoudig om ze schoon te maken, want vlekken en groene aanslag kunnen zich hier niet op hechten. Dat geldt natuurlijk voor zowel de vloer- als de wandtegels. Even een sopje er overheen is genoeg om ze weer te laten stralen alsof ze gisteren gezet zijn.

Daarom keramische buitentegels

Op het gebied van design, zijn de mogelijkheden van keramische buitentegels eindeloos. Bij Heij-Kinkelaar vindt u ze in allerlei kleuren, formaten en stijlen, die allemaal beschikken over de volgende voordelen:

  • Makkelijk in onderhoud
  • Vorstbestendig
  • Slijt- en krasvast
  • Kleurvast
  • Heel veel keuze

Veilig en vorstbestendig

Keramische buitentegels zien er voor het oog hetzelfde uit als binnentegels, maar beschikken over een aantal onmisbare eigenschappen voor buiten. Zo zijn ze vorstbestendig, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat ze kapot vriezen. Om dit voor elkaar te krijgen worden ze onder hoge druk geperst en dubbelhardgebakken. Verder zijn ze vaak dikker voor meer stevigheid en hebben ze een mate van stroefheid om uitglijden te voorkomen. Dat maakt ze naast vorstbestendig ook erg veilig.

Tegel- en kleuradvies van onze experts

In ons assortiment vindt u zonder twijfel geschikte buitentegels voor uw terras. Onze collectie is namelijk groot en gevarieerd. En onze experts kunnen u helpen bij het vinden van de juiste tegel. Wanneer u een bepaalde stijl probeert te creëren, weten zij precies welke tegels hiervoor in aanmerking komen. Dat maakt het kiezen een stuk makkelijker. Ook kunnen ze u alles vertellen over de laatste trends op het gebied van terrastegels. Neem gerust contact op voor meer informatie of een afspraak!

Bakstenen buitentegel
Klinkervloer
Buitentegels stenenvloer
Bakstenen vloer waaltjes

Afspraak maken in onze showroom?

Bent u op zoek naar buitentegels en wilt u graag onze collectie bekijken of u laten adviseren door onze experts? Wij hebben een showroom in Elst! Gebruik ons contactformulier om een afspraak te maken dan nemen we alle tijd voor u.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)