Zwembaden

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Projecten voor zwembaden

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar regelt alles voor u op het gebied van projecten voor zwembaden. Voor zwembaden leveren we verschillende soorten geschikte tegels en storten we cement. Wilt u, naast een zwembad in uw tuin, ook een poolhouse met de juiste betegeling en andere extra’s? Bij ons zit u ook goed voor vloerverwarming, sanitair, loodgieterswerk en elektra. Met ons team van goed getrainde vaklieden, zorgen we ervoor dat zwembaden stijlvol, naar wens en veilig zijn.

Voordelen van onze projecten voor zwembaden

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar gaat altijd voor het beste van het beste. Dat betekent dat u bij ons altijd op maatwerk rekent. Laat uw project voor uw zwembad door ons doen, en u bent altijd verzekerd van het volgende:

  • Uitgebreide showroom boordevol inspiratie met de laatste trends
  • We regelen alles voor u, inclusief eventueel sanitair, loodgieterswerk, stucwerk
  • Wij denken echt met u mee en geven aan of u iets wel of niet moet doen
  • Wij zijn pas tevreden als we vakwerk hebben kunnen leveren
  • Wij verkopen niet alleen tegels, maar we zetten ze ook
  • Duurzaamheid in lijm en vloerverwarming

Tegels en materialen voor zwembaden

Als het aankomt op tegels en materialen voor zwembaden, moeten er verschillende keuzes worden gemaakt. Ten eerste moeten zwembaden veilig zijn. Bij al onze projecten voor zwembaden zorgen we er dan ook voor dat de gebruikte tegels en materialen antislip, athermisch, antibacterieel en antischimmel zijn.

Gelukkig doet Heij-Kinkelaar al projecten voor zwembaden sinds 2005. U vindt bij ons dan ook veel verschillende soorten duurzame tegels en materialen die bijzonder gebruiks- en weerbestendig zijn. Zo voorkomen we slip- en valpartijen, ongewenste schimmelvorming en vervelende brandwonden door de zon die op de tegels schijnt.

Stijl en onderhoud

Om ervoor te zorgen dat er optimaal genoten kan worden, zorgen we er met projecten voor zwembaden ook voor dat alles in de door u gewenste stijl wordt gedaan. Hiervoor hebben we een groot aanbod aan soorten tegels en andere materialen in huis.

Wilt u deze met eigen ogen komen bewonderen? Kom dan vooral eens langs in onze showroom in Elst! Tot slot zorgen we er ook voor dat de materialen voor zwembaden vlekbestendig en eenvoudig in onderhoud zijn.

Hotel tegels en zwembadranden met slabs
hotel tegels met zwembadranden chique slabs
Chique hotel zwembadranden en xxl tegels
Hotel tegels en zwembadranden

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u benieuwd naar onze projecten voor zwembaden? We vertellen u hier graag meer over! Kom dus vooral langs in onze showroom in Elst om inspiratie op te doen. U kunt ook altijd telefonisch contact met ons opnemen of per mail.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)