Tegelhandel

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Tegelhandel Heij-Kinkelaar

Als tegelhandel heeft Heij-Kinkelaar een breed assortiment aan tegels voor u. Als sinds 2005 zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van verschillende soorten tegels in en rondom woningen. Hierbij doen we zowel vloeren als wanden. Als tegelbedrijf bieden we u dus niet alleen veel verschillende soorten tegels aan, met onze legservice plaatsen we ze ook nauwkeurig en professioneel voor u. Helemaal in lijn met uw persoonlijke wensen.

Voordelen van onze tegelhandel

Onze tegelhandel gaat altijd voor het beste van het beste. Daarom hebben we enkel en alleen de best getrainde vaklieden in huis om u verder te helpen met het uitzoeken van uw tegels en het leggen ervan. Bij ons rekent u altijd op het volgende:

  • Prachtige showroom om onze tegels in te bewonderen
  • We denken met u mee en geven advies op maat
  • Wij zijn pas tevreden als u dat bent
  • Professionele legservice
  • Zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen

Soorten tegels

Wij zijn een tegelhandel, omdat we zweren bij de vele voordelen die tegels te bieden hebben. Tegels zijn namelijk eenvoudig in het onderhoud, kras- en slijtvast en in verschillende stijlen beschikbaar. Zo kunt u met verschillende tegelsoorten makkelijk andere materialen nabootsen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze, niet van echt te onderscheiden, houtlook tegels? Wilt u een mooie natuurlijke uitstraling? Bekijk dan eens ons aanbod keramische tegels. Houdt u van een chique uitstraling? Dan zijn onze natuursteen tegels echt iets voor u. Wilt u tot slot uw badkamer of toilet een uniek look geven? Dan zit u helemaal goed bij de mozaïektegels van onze tegelhandel.

Onze tegel legservice

Veel mensen wagen zich in de eerste instantie aan het zelf leggen van tegels. Gaandeweg komen ze er helaas vaak achter dat hier toch meer bij komt kijken dan gedacht. Gelukkig kunt u daarom bij de tegel legservice van ons tegelbedrijf terecht. Of u nu voor houtlook tegels of voor mozaïek tegels gaat, de getrainde vaklieden van de legservice van onze tegelhandel zorgen ervoor dat uw tegelwand of vloer vakkundig en naar wens wordt gelegd.

Tegelhandel badkamertegels
Visgraat badkamertegels bij Tegelhandel Heij-Kinkelaar
Terrazzo tegels in huis
Vintage wandtegels retro

Kom eens langs in onze showroom

Wilt u de prachtige tegels van onze tegelhandel eens in het echt komen bekijken? Dat kan! Kom gewoon eens langs in de mooie showroom van Heij-Kinkelaar in Elst. Niet alleen kunt u daar onze tegels zelf bekijken en de structuur voelen, onze vaklui staan dan ook meteen klaar om u van professioneel advies op maat te voorzien. Zo helpt deze tegelhandel u al meteen van A tot Z.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)