Vloertegels

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Vloertegels voor elke ruimte in huis

Vloertegels zijn praktisch en overal in huis toe te passen. Naast de woonkamer zijn ze dan ook erg populair in de keuken, badkamer en op het toilet. In de tegelcollectie van Heij-Kinkelaar vindt u vloertegels voor iedere woonstijl. Van een klassiek visgraat, tot een industriële betonlook en van een stijlvolle terrazzo vloer tot mozaïek. Hiermee kiest u een goede basis voor uw interieur, maar ook een praktische vloer, omdat hij slijt- en krasvast is en eenvoudig schoon te maken. Als bonus zijn vloertegels ook nog eens geschikt voor vloerverwarming!

Geschikt voor vloerverwarming

Heeft u of wilt u naast een nieuwe vloer ook vloerverwarming? Dan hebben vloertegels het grote voordeel dat ze de warmte goed doorgeven. Hierdoor werkt de vloerverwarming erg efficiënt, waardoor hij minder energie verbruikt en warmt de vloer snel op. Bent u ondanks dat toch meer een liefhebber van een houten vloer vanwege de warme uitstraling? Bekijk dan zeker ook onze houtlook tegels. Die zijn niet van echt hout te onderscheiden maar hebben wel alle voordelen van een tegelvloer!

Vloertegels voor iedere woonstijl

De vloertegels van Heij-Kinkelaar zijn in allerlei kleuren, vormen, formaten en stijlen leverbaar. Kom langs in onze showroom en vindt onder andere:

Zet de toon met de juiste vloer

De vloer is de basis van uw interieur en u kunt hem helemaal naar smaak laten samenstellen. In onze collectie vindt u namelijk vloertegels in verschillende formaten, vormen en kleuren. Hiermee zet u de toon voor de sfeer die u in huis wilt hebben. Kies voor grote tegels om de ruimte groter te laten lijken. Voor betonlook tegels voor een robuuste industriële stijl. Of creëer een speels en levendig effect met hexagon tegels. Ook de klassieke visgraat is nog steeds ongekend populair.

Tegel- en kleuradvies van onze experts

In ons assortiment vindt u vloertegels voor iedere woonstijl. Maar wanneer u nog niet precies weet wat u wilt hebben, helpen onze experts u hier graag bij. Zij kunnen u alles over onze tegelcollectie vertellen en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Hun jarenlange ervaring zorgt bovendien ervoor dat ze goed kunnen inschatten hoe een bepaalde vloertegel past bij de rest van uw interieur. Neem gerust contact op voor een afspraak!

Vloertegel marmerlook
Tegelvloer houtlook
Vloertegels betonlook antractiet
Klinkervloer

Maak een afspraak in onze showroom

Wilt u zich oriënteren op vloertegels? Kom ze dan in het echt bekijken in onze showroom in Elst. Maak een afspraak via het contactformulier dan nemen onze experts alle tijd voor u.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)