Visgraat tegels

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Stijlvolle visgraat tegels

Visgraat tegels geven uw woning een stijlvolle en chique uitstraling door het klassieke visgraat patroon. Bij ons vindt u verschillende langwerpige tegels die we voor u in visgraat stijl kunnen leggen. Van vloeren tot wanden, van betonlook tot houtlook. Zo heeft u met ons aanbod aan visgraat tegels verschillende stijlen om uit te kiezen zonder het vele onderhoud van de echte houten visgraat vloer.

Visgraat tegels: fraai en onderhoudsvrij

Zodra u visgraat tegels als vloer of heeft, geniet u van de fraaie uitstraling van een visgraat patroon, maar heeft u geen last van al dat vervelende onderhoud dat erbij komt kijken als u voor echt hout gaat. Om de traditionele visgraat vloer mooi te houden moet u namelijk waxen, oliën, lakken en om de zoveel jaar zelfs schuren. Daar komt ook bij kijken dat een klassieke visgraat vloer snel beschadigt.

Kies daarom  voor visgraat tegels. Deze kunnen tegen een stootje en zijn onderhoudsarm. Ondertussen geniet u met deze tegels wel van die prachtige chique visgraat vloer look. Als klap op de vuurpijl kunnen visgraat tegels ook heel makkelijk als wandbekleding worden toegepast.

Voordelen visgraat tegels

Met visgraat tegels haalt u dus het chique van het visgraat motief in huis en de voordelen van tegels. Die biedt u de volgende voordelen:

  • Gemakkelijk in het onderhoud
  • Zonder problemen te plaatsen op vloerverwarming
  • Slijt- en krasvast
  • Kleurvast
  • Eenvoudig in onderhoud

Ideaal voor vloerverwarming

Wat visgraat tegels nog meer ideaal maken, is dat ze uitstekend warmte doorgeven. Hierdoor zijn visgraat tegels als vloerbedekking dan ook ideaal voor vloerverwarming. Met een vloerverwarming heeft u niet alleen lekkere warme voeten, maar bespaart u ook op uw energierekening en levert u uw bijdrage aan een beter milieu.

Geschikt voor elke ruimte

Afhankelijk van de soort visgraat tegels die u kiest, zijn ze in principe geschikt voor elke ruimte in huis. In tegenstelling tot echt houten visgraat, zijn ze dus ook prima te leggen in ruimtes zoals de keuken en de badkamer. Alles kan en alles mag met visgraat tegels! U trekt het als vloer dan ook eenvoudig door over een gehele verdieping. Van de woonkamer tot de eetkamer en het toilet. Daarnaast gebruikt u het ook probleemloos als wandbekleding voor uw toilet of badkamer.

Visgraat vloertegel
Visgraat houtlooktegel
Visgraat houtlook tegel keramisch parket
Visgraat vloer tegel houtlook

Bezoek onze showroom

Wilt u onze visgraat tegels graag in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom in Elst. Wij hebben een flinke collectie visgraat tegels voor u klaarliggen en we bieden u graag een advies op maat!

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)