Particulieren

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Projecten voor particulieren

Wie tegels in of om het huis wil laten leggen, is bij Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar aan het juiste adres. Wij leveren en leggen al sinds 2005 verschillende soorten tegels, zoals natuursteen tegels, keramische tegels en mozaïek voor projecten van particulieren. Deze tegels zijn geschikt voor zowel vloeren als wanden door het hele huis. Maar ook voor uw terras.

Daarnaast leveren en plaatsen wij ook vloerverwarming, plaatsen we cement dekvloeren, renoveren we badkamers en toiletten inclusief het sanitair, het loodgieterswerk en de elektra, zijn we gespecialiseerd in Spachtelputz en stucadoorswerk en voeren we kleine verbouwingswerkzaamheden uit. Door deze veelzijdigheid aan werkzaamheden, kunnen wij verschillende projecten van particulieren aannemen. Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Voordelen voor particulieren

Tegelbedrijf Heij-Kinkelaar helpt particulieren van A tot Z met al hun projecten. De werkzaamheden worden uitgevoerd door echte vakmensen. Wij gaan dan ook niet voor een 6, maar altijd voor een 10.

  • Uitgebreide showroom voor inspiratie met de laatste trends
  • Wij regelen de hele verbouwing, inclusief sanitair, loodgieterswerk, stucwerk
  • Wij denken echt met u mee en geven aan of u iets wel of niet moet doen
  • Wij zijn pas tevreden als we vakwerk hebben kunnen leveren
  • Wij verkopen niet alleen tegels, maar zijn ook tegelzetter
  • Duurzaamheid in lijm en vloerverwarming

Groot aanbod tegels

Veel projecten die wij voor particulieren uitvoeren, beginnen bij de tegels. We beschikken over een groot aanbod vloer- en wandtegels, waar u ongetwijfeld een mooie tegel voor uw woning tussen vindt.

Deze tegels kunt u door onze ervaren en vakkundige tegelzetter laten leggen voor het beste resultaat. Wij beschikken over echte vakmensen die altijd vakwerk afleveren.

Verbouwingswerkzaamheden en meer

Bij tegelwerk komen al snel kleine verbouwingswerkzaamheden kijken, zoals timmerwerk of werkzaamheden die met de elektra te maken hebben. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van houten plinten, deuren of kozijnen en het (ver)leggen van stopcontacten of leidingen.

Al deze kleine verbouwingswerkzaamheden voeren wij uit. En meer projecten voor particulieren. Zo kunnen wij ook vloerverwarming aanleggen, uw badkamer renoveren, een cement dekvloer plaatsen of Spachtelputz of stucwerk aanbrengen.

Badkamer verbouwing luxe tegels betonlook
Toilet tegels modern
Keuken tegels handvorm
Tegelvloer houtlook

Bezoek onze showroom voor meer inspiratie

Wilt u graag onze tegels bekijken? Of zien welke projecten wij voor particulieren hebben uitgevoerd om wat inspiratie op te doen? Kom dan gerust langs in onze showroom in Elst! Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)