Tegelwerken

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Tegelwerken door Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Heeft u prachtige nieuwe tegels gevonden en wilt u deze laten zetten door een echte vakman? Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar is gespecialiseerd in tegelwerken! Zowel in als om het huis leggen wij de strakste tegelvloeren. Onze vakmensen leveren namelijk altijd kwalitatief goed vakwerk af. Al sinds 2005 zijn wij actief in het leveren en leggen van natuursteen tegels, keramische tegels en mozaïek tegels voor vloeren en wanden. Wij tegelen badkamervloeren, woonkamervloeren en zelfs terrassen. Kunnen wij u ook voorzien van een goed gelegde tegelvloer? Voor tegelwerken gaat u naar Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar!

Voor alle soorten tegels

Als specialist in tegelwerken kunnen wij verschillende soorten tegels leggen. Zowel vloer- als wandtegels, maar ook buitentegels voor bijvoorbeeld een terras. De tegels die wij voor u kunnen leggen, zijn:

Specialist in tegelwerken

Wie een mooie tegelvloer wil laten zetten, is bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk uw specialist in tegelwerken. Voor tegelwerken gebruiken wij alleen lijm, voegsel en gereedschap van de beste kwaliteit. Wij gaan namelijk niet voor een 6, maar voor een 10! U bent bij ons verzekerd van hoogstaand tegelwerk met een superstrak eindresultaat. Laat ons uw tegels zetten en u kunt nog lang van uw nieuwe tegelvloer genieten.

Daarom naar Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar voor tegels

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor het zetten van een prachtige tegelvloer. Onze zelf opgeleide tegelzetters werken iedere vloer mooi af. Zelfs als uw muur niet helemaal recht is, kunnen wij er wat moois van maken. Onze tegelwerken zijn dat namelijk wel. Verder zijn onze voordelen:

  • Uitgebreide showroom voor inspiratie met de laatste trends
  • Wij regelen de hele verbouwing, inclusief sanitair, loodgieterswerk, stucwerk
  • Wij denken echt met u mee en geven aan of u iets wel of niet moet doen
  • Wij zijn pas tevreden als we vakwerk hebben kunnen leveren
  • Wij verkopen niet alleen tegels, maar zijn ook tegelzetter
  • Duurzaamheid in lijm en vloerverwarming
Visgraat wandtegels badkamer
Tegelwerken
Badkamer tegels visgraat blauw
Badkamer tegels chique

Neem contact op voor meer informatie

In onze showroom in Elst vindt u de mooiste soorten tegels. Er zit ongetwijfeld een tegel tussen die past bij uw smaak en stijl. Wilt u de tegels laten zetten door een vakman? Dan kunt u bij onze tegelzetter terecht. Heeft u vragen? Of wilt u graag meer informatie over onze tegelwerken? Neem gerust contact met ons op.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)