Houtlook tegels

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Levensechte houtlook tegels

Houtlook tegels combineren de warme uitstraling van hout met het gemak van een tegelvloer. Ideaal wanneer u verliefd bent op de warme uitstraling van hout, maar ook de praktische voordelen van een tegelvloer ziet. Onze uitgebreide collectie houtlook tegels is voor het oog niet van echt hout te onderscheiden. Hiermee heeft u de warme uitstraling die u wenst, maar niet het extra onderhoud dat een houten vloer met zich meebrengt.

Houtlook tegels: mooi, makkelijk en onderhoudsvrij

Met houtlook tegels op uw vloer geniet u van de mooie uitstraling van hout, maar ervaart u niet de nadelen. Hout heeft namelijk regelmatig onderhoud nodig om zijn mooie uitstraling te behouden: waxen, oliën of lakken en om de zoveel jaar opschuren. Bovendien is hout kwetsbaar voor beschadigingen en waterschade. Kies daarom voor een houtlook tegel, deze is hygiënisch, onderhoudsarm en kras- en stootbestendig, maar beschikt wél over de warme uitstraling van hout. Knoeien, spelende kinderen en huisdieren zijn dan ook geen enkel probleem voor deze vloer. Kortom: een droomvloer die ook geschikt is om op te leven.

Voordelen houtlook tegels

De houtlook tegel combineert de beste eigenschappen van hout en een tegelvloer in één product. Dat zorgt voor een vloer met de volgende fijne voordelen:

  • Gemakkelijk in het onderhoud
  • Zonder problemen te plaatsen op vloerverwarming
  • Slijt- en krasvast
  • Kleurvast
  • Niet van echt hout te onderscheiden

Geschikt voor vloerverwarming

Nog een voordeel van houtlook tegels: ze geven goed warmte door, en zijn dus zeer geschikt voor vloerverwarming. Hiermee bespaart u op uw energierekening en draagt u ook nog eens bij aan een beter milieu.

Toepasbaar in iedere ruimte

Houtlook tegels kunnen, afhankelijk van hun specificaties, in elke ruimte in en om het huis worden toegepast. Ook in ruimtes waarin u normaal niet zo snel voor hout zou kiezen, zoals de keuken en badkamer. In banen of in een tijdloze, chique visgraat. Alles is mogelijk. Dit biedt u ook de mogelijkheid om een houtlook vloer te laten leggen over de hele benedenverdieping. Door zowel in de woonkamer, keuken, toilet en hal dezelfde vloer te laten leggen, creëert u meer eenheid en rust in huis en wordt het één geheel.

Keramisch parket vloer houtlook
Keramische parket grijs houtlook
Keramisch parket bruin houtlook
Keramisch parket houtlook tegel

Bezoek onze showroom

Wilt u onze houtlook tegels graag in het echt bekijken? U van harte welkom in onze showroom in Elst. Wij hebben flinke collectie houtlook tegels voor u klaarstaan en voorzien u graag van een advies op maat!

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)