Terrazzo tegels

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Terrazzo tegels in huis

Terrazzo tegels hebben een stijlvolle, tijdloze uitstraling en zijn erg slijtvast. Het uiterlijk heeft wel wat weg van graniet. Maar ze worden fabrieksmatig gemaakt van gekleurd cement of composiet waar marmergranulaat of een andere korrel in wordt verwerkt. Eenmaal gepolijst ontstaat er een waterdichte, gladde tegel met een decoratief uiterlijk. Ze zijn geschikt voor zowel de muur als op de vloer en in vele kleuren, afmetingen en structuren verkrijgbaar. Heij-Kinkelaar heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste tegels tot uw beschikking.

Mooi en slijtvast

Omdat terrazzo tegels in tegenstelling tot marmer en graniet gecreëerd wordt, is er ontzettend veel mogelijk qua uiterlijk. Ieder zijn seizoen worden we weer verrast met nieuwe kleuren en structuren. Ook is het enorm hard en slijtvast, waardoor het minder gevoelig is voor krassen. Hierdoor is terrazzo niet alleen een mooie bekleding van uw wanden en vloeren, maar ook een duurzame. De tegels worden industrieel vervaardigd, waardoor je tegenwoordig voordelig een terrazzo-look in huis haalt.

Voordelen terrazzo tegels

Terrazzo tegels geven uw woning dankzij hun statige uitstraling meer allure en zijn geschikt voor intensief gebruik. Verder beschikken deze tegels ook over enkele fijne voordelen:

  • Makkelijk in onderhoud
  • Zonder problemen te plaatsen op vloerverwarming
  • Slijt- en krasvast
  • Kleurvast
  • Stijlvolle, authentieke uitstraling

Geschikt voor vloerverwarming

Heeft u thuis vloerverwarming of overweegt u deze aan te schaffen? Terrazzo tegels zijn zeer geschikt voor vloerverwarming en geven de warmte goed door naar boven. Hierdoor werkt de verwarming efficiënt, waardoor er minder warmte verloren gaat. U verbruikt niet meer energie dan nodig en dat ziet u terug op uw energierekening.

Ook toepasbaar in badkamer, keuken en toilet

Terrazzo tegels kunnen door het hele huis worden toegepast, ook in vochtige en natte ruimtes. Hun gladde en waterdichte oppervlak maakt ze waterbestendig en makkelijk te reinigen. Ze kunnen dan ook op zowel de vloer als op de wanden van badkamers, toiletruimtes, en keukens worden geplaatst en zijn makkelijk schoon te maken. Het tegelaanbod is werkelijk enorm, waardoor er altijd wel een tegel is die perfect combineert met de rest van uw inrichting.

Terrazzo vloertegel
Terrazzo vloertegel retro
Terrazzo vloertegel retro vintage
Terrazzo tegels vintage retro

Plan een afspraak in onze showroom

Heeft u interesse in terrazzo tegels? U bent van harte welkom in onze showroom in Elst om onze collectie te bekijken en vragen te stellen. Maak hiervoor gerust een afspraak via het contactformulier.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)