Hexagon tegels

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Hexagon (honingraat) tegels

Hexagon tegels passen perfect in een modern, eigentijds interieur. Deze geometrische zeskanttegel heeft wel wat weg van een honingraat en is zowel als wand- en vloertegel leverbaar. Een bijzondere eigenschap van de zeskantvorm is, dat het aan de ene kant voor rust zorgt, terwijl hij aan de andere kant een speelse, organische uitstraling heeft. Bij Heij-Kinkelaar vindt u ze in vele kleuren en afmetingen. Ga voor één kleur of combineer meerdere kleuren!

Honingraat tegels zorgen voor een speels effect

De hexagon of honingraat tegel heeft een geometrische zeskant vorm. De strakke lijnen van de geometrische vorm, zorgen voor een moderne uitstraling. Maar bang voor een kille zakelijke uitstraling hoeft u niet te zijn. Eenmaal onderdeel van een honingraatpatroon geeft dit juist een speels effect, zonder dat het te druk wordt. U kunt ze daarom gerust gebruiken op zowel de vloer als de muren. Daarnaast zijn ze perfect om een statement te maken door er een enkele muur, nis of achterwand mee te betegelen.

Voordelen hexagon tegels

Hexagon tegels geven uw woning een speelse, eigentijdse uitstraling. Een uitstekende optie voor een statement en meer leven in uw interieur. Andere fijne voordelen van deze tegels zijn:

  • Makkelijk in onderhoud
  • Zonder problemen te plaatsen op vloerverwarming
  • Slijt- en krasvast
  • Kleurvast
  • Veel kleuren en combinaties mogelijk

Geschikt voor vloerverwarming

De keuze voor hexagon tegels is ook een toekomstbestendige keuze. Dankzij een goede warmtedoorlaatbaarheid, combineren ze namelijk uitstekend met vloerverwarming, omdat de warmte goed wordt doorgegeven. Deze werkt hierdoor zeer efficiënt, wat niet alleen zorgt voor een lagere energierekening, maar ook beter is voor het milieu.

Perfect voor badkamer, keuken en toilet

Hexagon tegels kunnen door het hele huis worden toegepast, maar zijn vooral populair in de hal, keuken, badkamer en de toiletruimte. Plaatsen waar tegels met rechte lijnen jarenlang de norm waren. Of u nu voor één kleur kiest of meerdere kleuren combineert, hexagon tegels maken een ruimte speelser. Wanneer de tegelkleur(en) dan ook nog goed op de rest van de ruimte worden afgestemd, zorgt dit voor een sfeervol effect. Wij voorzien u graag van advies over geschikte kleuren combinaties.

Vloertegel grijze hexagon
Hexagon badkamertegel zwart
Badkamer tegels zeshoekig hexagon
Badkamer tegel hexagon grijs

Langskomen in onze showroom

Voor advies over en het bekijken van onze hexagon tegels, neemt u contact op voor een afspraak in onze showroom in Elst. We maken u graag wegwijs in onze collectie en voorzien u graag van kleuradvies.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)