VVE’s

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Projecten voor VVE’s

VVE’s moeten zorgen voor het beheer en onderhoud van gemeenschappelijke delen van appartementengebouwen. Is de vloer in de gemeenschappelijke hal beschadigd? En moet er een andere vloer komen? Dan kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten tegels. Maar dat niet alleen. Wij leveren ook vloerverwarming en zijn gespecialiseerd in Spachtelputz en stucadoorswerk. Ook kleine verbouwingswerkzaamheden voeren wij uit, net als het plaatsen van cementdekvloeren. Waar kunnen wij u mee van dienst zijn? Wij hebben al diverse projecten voor VVE’s mogen uitvoeren.

Voordelen voor VVE’s

Wij gaan niet voor een 6, maar voor een 10. Dat betekent dat onze vakmensen altijd vakwerk afleveren. Waar u ze ook voor nodig heeft. Dat levert VVE’s de volgende voordelen op:

  • Uitgebreide showroom voor inspiratie met de laatste trends
  • Wij regelen de hele verbouwing, inclusief sanitair, loodgieterswerk, stucwerk
  • Wij denken echt met u mee en geven aan of u iets wel of niet moet doen
  • Wij zijn pas tevreden als we vakwerk hebben kunnen leveren
  • Wij verkopen niet alleen tegels, maar zijn ook tegelzetter
  • Duurzaamheid in lijm en vloerverwarming

Tegels voor in en om uw complex

Sinds 2005 leveren en leggen wij natuursteen tegels, keramische tegels en mozaïek. Ook bij complexen van VVE’s. Wij hebben zowel wandtegels als vloertegels. Voor binnen én voor buiten. Zo kunt u de gemeenschappelijke vloeren door ons laten vervangen, maar ook buiten uw terras van een mooie tegelvloer voorzien. Dat oogt direct een stuk fraaier! Kom gerust eens langs in onze showroom om de verschillende tegelsoorten uit ons assortiment te bekijken. In ons ruime aanbod vindt u ongetwijfeld een geschikte tegel voor in of om uw complex.

Kleine verbouwingswerkzaamheden

Als u besluit om tegelwerkzaamheden te laten uitvoeren, komen daar in veel gevallen ook andere werkzaamheden uit voort. Werkzaamheden die bijvoorbeeld te maken hebben met elektra of timmerwerk. Denk hierbij aan het plaatsen van houten plinten, deuren en kozijnen. Maar ook het ombouwen van bijvoorbeeld een verwarming, het leggen van vloerverwarming of het (ver)leggen van stopcontacten en leidingen. Dit soort kleine verbouwingswerkzaamheden doen wij allemaal voor VVE’s.

Meer informatie? Neem contact op

Wilt u meer weten over onze projecten voor VVE’s? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u vragen voor ons heeft. U kunt ook langskomen in onze showroom in Elst. Hier vertellen we u graag meer over onze projecten.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)