Badkamertegels

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Groot assortiment aan badkamertegels

Heij-Kinkelaar heeft een groot assortiment aan badkamertegels voor u. De badkamer is een belangrijke ruimte in elke woning. Het is de eerste plek waar we ’s ochtends naartoe gaan nadat we op zijn gestaan en het is de laatste plek waar we zijn voordat we ’s avonds weer naar bed gaan. Dat de badkamer daarom een ruimte moet zijn die helemaal in lijn is met de door uw gewenste sfeer, is dan ook niet meer dan normaal. Gelukkig hebben wij hiervoor meer dan genoeg badkamertegels in ons assortiment.

Voordelen met onze badkamertegels

Bij ons rekent u altijd op de beste kwaliteit badkamertegels en de best opgeleide vaklui om ze voor u te leggen. Bekijk onze tegels, hier online of in onze mooie showroom, en geniet van onze fijne voordelen:

  • Prachtige showroom om onze badkamertegels in te bekijken
  • We denken met u mee en geven advies op maat
  • Wij zijn pas tevreden als u dat bent
  • Professionele legservice
  • Zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen

Soorten badkamertegels

Zoveel mensen, zoveel wensen. Iedereen heeft natuurlijk zo zijn of haar eigen smaak. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom zijn er verschillende soorten badkamertegels speciaal geschikt voor een vochtige ruimte, zoals de badkamer. Denk hierbij aan keramische tegels, mozaïek tegels, natuursteen tegels en houtlook tegels. Al deze tegelsoorten zijn goed bestendig tegen vocht en zijn relatief eenvoudig in onderhoud. Met houtlook tegels kunt u zelfs de sfeer van hout in uw badkamer halen zonder dat u zich druk hoeft te maken om slijtage. Kortom: met ons aanbod aan badkamertegels kunt u elke gewenste sfeer creëren.

Onze legservice

Om ervoor te zorgen dat u met onze badkamertegels ook echt uw droombadkamer krijgt, bieden wij u een professionele legservice. Het leggen van een tegelvloer of het maken van een tegelwand is namelijk een vak apart. U zult zeker niet de eerste zijn die zich hierop verkijkt. Gelukkig staan onze vaklieden voor u klaar. Deze zijn stuk voor stuk persoonlijk door ons opgeleid en weten dus precies hoe ze met de door u gekozen badkamertegels aan de slag moeten.

Badkamer tegels marmerlook
Badkamer tegels betonlook
Badkamer tegels betonlook grijs
Badkamer tegels marmer

Kom eens langs in onze showroom

Wilt u onze ruime collectie aan soorten badkamertegels in het echt bekijken? Geen probleem! Kom dan eens langs in de prachtige showroom van Heij-Kinkelaar in Elst. Niet alleen kunt u daar onze badkamertegels zelf bekijken en de structuur voelen, onze experts staan dan ook meteen klaar om u van professioneel advies op maat te voorzien. Dat is onze service aan u.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)