Betonlook tegels

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Robuuste betonlook tegels

Betonlook tegels hebben de stoere, robuuste uitstraling van een echte betonvloer, maar beschikken ook over de voordelen van een tegelvloer. Het zijn namelijk keramische tegels, waardoor je vloer slijt- en krasvast is en gemakkelijk in onderhoud. Perfect voor wie zijn huis een stoere industriële of urban look wil geven met een betonvloer, maar niet op het vele onderhoud van echt beton zit te wachten!

Betonlook tegels: mooi, makkelijk en onderhoudsvrij

Een vloer van echt beton ziet er geweldig uit, maar heeft ook zijn nadelen. Zo kunnen er naar verloop van tijd scheurtjes ontstaan, vraagt beton veel onderhoud en is het kwetsbaar voor vlekken en vocht. Ook kan beton niet overal gestort worden, vanwege de minimale dikte. Daar heeft u met een betonlook tegel geen last van. Deze zijn voor het oog niet van echt beton te onderscheiden en beschikken over alle gemakken van een keramische tegelvloer. Hij is kras- en slijtvast en schoonmaken is zo gedaan. Met andere woorden: een vloer die geschikt is om op te leven!

Voordelen betonlook tegels

De betonlook tegel verenigt de beste eigenschappen van de betonvloer en de tegelvloer in één product. Dat resulteert in een prachtige vloer met de volgende voordelen:

  • Makkelijk in onderhoud
  • Zonder problemen te plaatsen op vloerverwarming
  • Slijt- en krasvast
  • Kleurvast
  • Niet van echt beton te onderscheiden

Ideaal voor vloerverwarming

Een mooi voordeel van betonlook tegels, is dat ze zeer goed warmte geleiden. Ze zijn dus perfect in combinatie met vloerverwarming. Zo kunt u op uw energierekening besparen en tegelijkertijd bijdragen aan een beter milieu.

Betonlook tegels kunnen overal

Met betonlook tegels voorziet u iedere ruimte in huis van een urban look of strakke, industriële stijl. En dankzij hun waterdichte eigenschappen zijn ze overal toepasbaar. Ook buitenshuis en in natte ruimtes, zoals de keuken en de badkamer. U hoeft zich dus niet te beperken tot de woonkamer, maar kunt de vloer laten doorlopen over de hele benedenverdieping. Dit zorgt een ruimtelijk effect, meer eenheid in uw interieur en een luxe uitstraling.

Betonlook tegel licht
Betonlook tegel grijs
Betonlook tegel bruin
Betonlook tegel antraciet

Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd geworden naar onze betonlook tegels? En wilt u ze graag in het echt bewonderen? Maak dan een afspraak in onze showroom in Elst. Hier vindt u onze prachtige collectie en helpen we u graag met een advies op maat!

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 10:00 – 16:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)