Tegelzetter Velp

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Heeft u een vakkundige tegelzetter in Velp nodig? Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar is al sinds 1998 dé tegelzetter voor de gemeente Velp en omstreken. Wij leveren en leggen tegels en tegelvloeren in alle soorten en formaten. Wij verkopen onze tegels vanuit onze tegelwinkel die zich bevindt in Elst, onder de rook van Velp. Daar hebben wij een zeer ruim aanbod topkwaliteit tegelwerk op voorraad.

Onze expertise is het betegelen van keuken en sanitaire ruimtes. Wij leveren daarbij ook altijd de beste passende tegels in de door u gewenste stijl. Als u daar advies bij nodig heeft? Laat het ons weten. Als tegelzetbedrijf in Velp zetten wij uw wensen altijd bovenaan onze prioriteitenlijst. Naast uitstekende kwaliteit tegelwerk, kunnen wij ook het benodigde stuc- en leidingwerk voor uw verbouwing uitvoeren. Heeft u hulp nodig bij een deel van uw verbouwing of wilt u hem in zijn geheel door ons laten uitvoeren? Dat kan allemaal!

Tegels in huis

Badkamertegels

Tegels plavuizen

Keukentegels

Tegelzetter

Vloertegels

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf

Tegels in Velp

Voor al uw tegels in Velp kunt u in onze tegelwinkel terecht met tegels in de meeste uiteenlopende soorten, maten en stijlen. Onze winkel ligt op slechts 15 minuten rijden van Velp. Welke stijl tegels heeft u nodig? Modern, klassiek of iets anders? De stijl tegels die u zoekt hebben we zeker weten voor u in huis. Dat zijn louter topmerken tegen topprijzen! Advies nodig voor uw badkamer,- toilet- of keukentegels? Vraag ons erom!

Tegelzetbedrijf Velp

  • Tegelhandel met zeer uitgebreid aanbod
  • Vakkundige, zelfopgeleide ervaren tegelzetters
  • Ook voor complete verbouwingen
  • Vijfsterren afwerkingsniveau
  • Veel referenties in Velp
Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Ons tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar is in 2005 ontstaan uit de vruchtbare samenwerking tussen twee zeer ervaren en succesvolle tegelzetters met beiden een tegelzetbedrijf . Gezamenlijk kunnen zij altijd de beste kwaliteit bieden die ze graag aan iedereen willen leveren.

Veelzijdige tegelhandel bij Velp

Onze tegelwinkel bij Velp heeft een eigen showroom, 10 zelf opgeleide tegelzetters en een betrouwbaar netwerk loodgieters, stukadoors en elektriciens. Wij verbouwen badkamers, keukens, toiletruimtes en woonkamers, inclusief topkwaliteit tegelwerk en gaan altijd voor een 10!

Topkwaliteit tegels in Velp

In onze tegelwinkel met uitgebreide showroom beschikken wij over een uitgebreid assortiment wandtegels en vloertegels voor de meest uiteenlopende doeleinden. Betonlooktegels voor een industriële uitstraling? Wij hebben ze! Tijdloze visgraattegels of mozaïektegels voor wellness in uw eigen huis? U vindt ze bij ons! Houtlook tegels voor de warme Zweedse sauna sfeer van echt hout in uw badkamer? Wij leveren ze! Keramische tegels voor het terras in uw tuin? Ze liggen bij ons klaar! Kom dus gerust kijken! U vindt bij ons:

Tegelzetter in Velp? Heij-Kinkelaar al 25 jaar!

De beide oprichters van Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar combineerden in 2005 hun respectievelijke 25 jaar ervaring in de tegelbranche tot een sterk tegelbedrijf voor de regio Gelderland. Zie bijvoorbeeld de referenties van particulieren, horecabedrijven en aannemers op de projectenpagina. De rode draad die u zult zien, is de veelzijdigheid, de kwaliteit, het vakmanschap en het vermogen tot meedenken bij de medewerkers van Heij-Kinkelaar. Dat maakt ons uniek en vooral ook een trots tegelzetbedrijf!

Contact met onze tegelhandel

Meer weten over tegels voor uw woning of bedrijf in Velp? Kunnen wij u helpen met de renovatie van uw keuken, badkamer of toilet? Wilt u tegeladvies of hulp bij het oriënteren rond de stijl of soort tegels? Wij staan graag voor u klaar. Vul het contactformulier in of bel ons op voor een vrijblijvende afspraak op 06 50 28 88 89.

Logo Tegelzetbedrijf Heij Kinkelaar beeldmerk

Meer informatie

Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!