Tegelzetter Oosterbeek

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Wilt u het leggen van uw vloer overlaten aan een tegelzetter in Oosterbeek? Tegelzetbedrijf Heij-Kinkerlaar is als tegelzetter al sinds 1998 actief. Wij kunnen in elke ruimte een vloer leggen, uw keuken, badkamer of toilet. Maar naast dat wij ruimten betegelen, verkopen wij ook tegels. In onze tegelwinkel bieden wij een groot en gevarieerd assortiment tegels aan. Hier vindt u tegels voor elke ruimte en elke stijl. Ook kunt u uw gehele verbouwing door ons laten verzorgen. Naast dat wij tegelwerk door een tegelzetter in Oosterbeek leveren, doen wij ook stuk- en leidingwerk. Wij leveren altijd kwaliteit en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Tegels in huis

Badkamertegels

Tegels plavuizen

Keukentegels

Tegelzetter

Vloertegels

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf

Onze tegelwinkel

We beschikken over een ruim opgezette tegelwinkel in Elst. Hier kunt u terecht voor tegels in alle soorten en stijlen. Wat uw smaak ook is, wij hebben een tegel die daarbij past. In onze tegelwinkel vindt u alle topmerken voor hele mooie prijzen. Daarbij kunnen wij u hier adviseren over de best mogelijke tegel voor in Oosterbeek.

Tegelzetbedrijf Oosterbeek

  • Tegelwinkel met gevarieerd assortiment
  • Zeer ervaren tegelzetters
  • Verzorgt de hele verbouwing
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Veel referenties in Arnhem
Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Ontstaan tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Uit de samenwerking tussen twee zeer ervaren tegelzetters met elk hun eigen tegelzetbedrijf is in 2005 Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar ontstaan. Samen kunnen wij de kwaliteit leveren die wij wensen te leveren.

Tegelwerk en meer in Oosterbeek

Onze tegelzetter levert kwalitatief hoogstaand tegelwerk in Oosterbeek . En verzorgt ook de rest van uw badkamer-, keuken-, of woonkamerverbouwing. Wij hebben een eigen showroom en 10 zelf opgeleide tegelzetters, maar ook een betrouwbaar netwerk van loodgieters, stukadoors en elektriciens.

Tegels voor uw woonstijl

In onze tegelwinkel vindt u de juiste wand- en vloertegels voor uw badkamer, keuken of toilet in Oosterbeek. Bovendien bieden wij u ook keramische tegels voor buiten! Wij verkopen verschillende soorten, maten en kleuren tegels. Zo kunt u bij ons terecht voor betonlooktegels, houtlooktegels, visgraattegels en mozaïektegels. Wij hebben voor alle sferen en stijlen:

Ruim 25 jaar ervaring als tegelzetter in Oosterbeek

Alhoewel wij pas in 2005 zijn ontstaan, hebben beide oprichters van Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar al meer dan 25 jaar ervaring als tegelzetter in Oosterbeek en omstreken. Wij zijn trots op de vele projecten die wij hebben mogen doen. Onze klanten waarderen ons om de kwaliteit die wij leveren, ons vakmanschap en ons vermogen om mee te denken. Dat horen we graag! U kunt ons als particulier inschakelen, maar wij werken ook voor bedrijven, zoals hotels en restaurants, en aannemers.

Meer informatie over Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar?

Bent u benieuwd wat onze tegelzetter in Oosterbeek voor u betekenen kan? Wilt u meer weten over de tegels die wij aanbieden? Of heeft u advies nodig? Neem gerust contact met ons op door een bericht achter te laten via het contactformulier of ons te bellen op 06 50 28 88 89. We helpen u graag.

Logo Tegelzetbedrijf Heij Kinkelaar beeldmerk

Meer informatie

Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!