Badkamer Huissen

Bent u van plan een nieuwe badkamer aan te schaffen in huissen? Welkom bij Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar, bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij verbouwen badkamers vakkundig en leveren ook sanitair. Samen met onze partner Plieger Nederland kunnen wij u voorzien van een kwalitatief hoogstaande badkamer en een plaatsing uitgevoerd door professionals.

Badkamers, toilet en meer

Naast een nieuwe badkamer in Huissen verkopen wij ook tegels, vloeren en vloerverwarmingen. Tevens is het plaatsen van de aangeschafte materialen een mogelijkheid bij ons. Bij ons kunt u kwaliteit verwachten, mede door onze jarenlange ervaring. Het hebben van een vloerverwarming in uw huis levert verschillende voordelen op. Een aantal voordelen zijn: energiebesparing tot wel 15 procent, minder tot geen tocht en daarnaast een vaste prettige temperatuur in uw huis. Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar is er ook voor al uw stucadoorswerk.

Vtwonen tegels bij officiele dealer Heij-Kinkelaar

Vtwonen tegels in de showroom van Heij-Kinkelaar
Vtwonen tegels bij tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar
Showroom Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar in Elst
Vtwonen tegels in showroom bij officiele dealer

Badkamer Huissen en tegels

Al sinds 1998 verkoopt Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar naast badkamers ook tegels. Als u op zoek bent naar tegels in Huissen, dan bent u bij ons de goede plek. Als u tegels laat plaatsen, dan wilt u dit laten doen door een bedrijf met jarenlange ervaring.

Bij de keuze van nieuwe tegels kunnen wij u zeker helpen. Een van onze tegelspecialisten zal u helpen bij het maken van een keuze.

Wij vragen voor onze tegels scherpe prijzen, zodat er voor iedereen wel iets te vinden is. Ook voor de beste kwaliteit tegels voor uw tuin gaat u naar Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar.

Wij vinden goed contact met de klant erg belangrijk, zo zijn wij er zeker van dat u precies krijgt wat u wilt.

Meer informatie of advies nodig over badkamer Huissen of onze andere diensten en producten? Bel gerust voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier op onze website.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)