De juiste tegels Huissen voor iedereen

Als u ervoor kiest om tegels te laten leggen, dan is het wel zo belangrijk dat dit goed gedaan wordt. Als u hiernaar opzoek bent dan is tegels Huissen een hele mooie mogelijkheid. Wij zijn een ervaren aanbieder, wij zijn namelijk al 20 jaar actief in de branche. Bij ons weet u zeker dat de tegels goed gelegd zullen worden. Wij kennen namelijk alle ins en outs van het vak en wij bieden een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zoekt u een goede aanbieder voor tegels Huissen? Dan is Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar een hele mooie optie.

Wat voor smaak u ook heeft, wij hebben de juiste tegels voor u. Wij bieden namelijk tegels aan in allerlei soorten en maten. In onze showroom kunt u zien dat wij een uitgebreid assortiment hebben. Vindt u in onze showroom niet de juiste tegels? Dan geven wij u de mogelijkheid om te kijken in de showrooms van onze groothandels. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat u de juiste tegels zult vinden.

Waarom Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar?

✓ Persoonlijke service

✓ Professionals

✓ Kwaliteit

✓ Scherpe prijzen

✓ Showroom

Vtwonen tegels bij officiele dealer Heij-Kinkelaar

Vtwonen tegels in de showroom van Heij-Kinkelaar
Vtwonen tegels bij tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar
Showroom Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar in Elst
Vtwonen tegels in showroom bij officiele dealer

Welke tegels Huissen zijn er voor u?

Als u op zoek bent naar de juiste tegels, dan moet u bij ons zijn. De reden? Wij hebben een erg groot aanbod als het gaat om tegels. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan keramische tegels, deze zijn gebakken uit klei. Mocht u op zoek zijn naar tegels van natuursteen, dan kan dit ook. Wij kunnen u garanderen dat alle tegels die wij aanbieden tegen een stootje kunnen.

Al onze tegels zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Bent u op zoek naar veel kleur en variatie? Dan hebben wij mozaïektegels voor u. Deze tegels hebben wij in drie verschillende vormen, namelijk: keramiek, glas of natuursteen. Mocht u op zoek zijn naar een partner voor andere klussen? Dan zijn wij er ook voor u. Zo kunnen wij u helpen bij het plaatsen van een vloerverwarming of bij het verbouwen van uw badkamer.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)