Vloertegels Huissen

Vloertegels in Huissen laten bezorgen en leggen

Bent u een van de trotse bezitters van een nieuwbouwwoning in Huissen? De kans is groot dat u dan op korte termijn aan de slag gaat met het inrichten van uw woning. Denk dan eens aan het leggen van mooie natuurstenen of keramische vloertegels in de badkamer. Deze tegels zijn goed te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Bij Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar bestelt u dit soort tegels eenvoudig en snel. Desgewenst kan een tegelzetter van Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar de vloertegels in Huissen voor u leggen.

Kwaliteit van uw vloertegels in Huissen waarborgen

Uiteraard bestelt u bij Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar alleen tegels van uitstekende kwaliteit. Een leek die vloertegels legt kan de tegels echter alsnog zo leggen dat de kwaliteit flink achteruitgaat. Bij een verkeerd verloop in de douche of slecht gebruik van kit, kunnen uw tegels u behoorlijk teleurstellen. Wilt u liever zeker weten dat uw vloertegels in Huissen naar behoren functioneren? Vraag dan of een expert van Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar uw tegels meteen komt leggen. U kunt dan binnen een dag al gebruik maken van uw douche of badkamer. Onze vakmensen leggen de tegels snel en vakkundig, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Vtwonen tegels bij officiele dealer Heij-Kinkelaar

Vtwonen tegels in de showroom van Heij-Kinkelaar
Vtwonen tegels bij tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar
Showroom Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar in Elst
Vtwonen tegels in showroom bij officiele dealer

Bijzondere soorten vloertegels

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar kan u helpen bij het vinden van speciale tegels voor uw woning. Zo leveren wij tegels die geschikt zijn voor mozaïekvloeren. Als u een bijzondere wens hebt op het gebied van tegels en u de juiste tegel niet kunt vinden in onze showroom in Elst, leggen wij gratis contact met een bekende groothandel in tegels. Op deze manier zijn al diverse klanten aan hun vloertegels gekomen. Neem contact op en bespreek alle mogelijkheden met een van onze adviseurs. Wij maken van uw badkamer graag een oase van ontspanning, met mooie tegels of badkamermeubels die echt bij u passen.

Volg ons ook op facebook.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)