Vloertegels Arnhem

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Badkamer renoveren met nieuwe vloertegels uit Arnhem

Is uw badkamer toe aan een nieuwe look? Met nieuw sanitair en een set nieuwe vloertegels komt u al een heel eind. Na verloop van tijd kan een badkamer, ondanks goed schoonmaken, toch een opknapbeurt gebruiken. Dat kan het geval zijn bij uw eigen badkamer of bij een badkamer van het huis dat u heeft gekocht. Vooral in die laatste situatie kiezen veel mensen voor het renoveren van de badkamer. Dit is een perfect moment voor een verbouwing. U kunt op die manier uw badkamer vormgeven zoals u wilt. Wellicht zijn keramische vloertegels uit Arnhem iets voor u. Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar kan u de mooiste vloertegels leveren en deze plaatsen tegen een aantrekkelijk tarief.

Vloertegels kopen in regio Arnhem

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar is een van de beste adressen in Gelderland voor vloertegels. In Arnhem zijn al veel woningen opgeluisterd door een serie nieuwe tegels in badkamer of keuken. Bij dit tegelzetbedrijf heeft u een ruime keuze in allerlei soorten tegels. Kies bijvoorbeeld voor tegels met houtlook of natuursteen. Lukt het u niet de juiste tegel te vinden? Dan biedt het tegelzetbedrijf u de mogelijkheid bij aangesloten groothandels te kijken. De kans is groot dat u hier wel uw perfecte tegel vindt.

.

Vloertegels Arnhem

Tegelhandel badkamertegels
Badkamertegels kopen
Badkamer Arnhem met vrijstaand bad en visgraat muurtegels
Badkamertegels kopen

Compleet nieuwe badkamer

Wilt u niet alleen nieuwe tegels laten leggen in uw badkamer maar ook het sanitair vervangen? Schakel dan ook Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar in. Zo beschikt u over één partij die uw renovatie uitvoert, in plaats van meerdere partijen die moeten samenwerken. U bent er op deze manier zeker van dat uw renovatie tijdig afgerond is, met de kwaliteit die u gewend bent van Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar. Kijk voor meer informatie op de website en laat een bericht achter. Wij bellen u zo snel mogelijk terug voor een afspraak.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)