Badkamer Arnhem

Badkamer kopen in Arnhem

Bent u van plan een nieuwe badkamer aan te schaffen in Arnhem? Welkom bij Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar, wij verbouwen badkamers vakkundig en leveren ook sanitair. Voor het leveren van sanitair hebben wij een samenwerking met Plieger Nederland. Hierdoor kunnen wij u van a tot z helpen met de vernieuwing van uw badkamer. Wij bieden een ruim assortiment aan en kunnen u in alles rondom de badkamer adviseren.

Vloeren

Als u op zoek bent naar vloeren in Arnhem, dan bent u bij ons de goede plek. Als u vloeren laat plaatsen, dan wilt u dit laten doen door een bedrijf met jarenlange ervaring. Bij de keuze van een nieuwe vloer kunnen wij u zeker helpen. Een van onze vloerspecialisten zal u helpen bij het maken van een keuze. In onze showroom kunt u zien welke vloeren wij aanbieden. Wij vragen voor onze vloeren scherpe prijzen, zodat er voor iedereen wel iets te vinden is. Voor de beste kwaliteit tegels voor uw tuin gaat u naar Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar.

Showroom Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar in Elst

Vtwonen tegels in de showroom van Heij-Kinkelaar
Vtwonen tegels bij tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar
Showroom Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar in Elst
Vtwonen tegels in showroom bij officiele dealer

Vloerverwarmingen

Naast vloeren bieden wij ook vloerverwarmingen aan in Arnhem. Door middel van vloerverwarming ontstaat er een prettige temperatuur in uw huis. Bovendien kan uw energieverbruik wel 10 tot 15 procent lager uitvallen t.o.v. andere verwarmingssystemen.

Voor de aanleg van een vloerverwarming zijn geen ingrijpende aanpassingen in uw installatie nodig, het kan zo op een bestaande CV worden aangesloten. Op de vloerverwarming-systemen bieden wij 5 jaar garantie. Op de vloerverwarmingslang zelf een garantie van 50 jaar, waarvan de eerste 10 jaar inclusief gevolgschade dekking. Dit kunnen wij doen door de hoge kwaliteit van onze producten en doordat wij samenwerken met Vloerverwarming Nederland.

Stucwerk

Naast dat u, uw badkamer in Arnhem bij ons kunt aanschaffen, Leveren wij ook stucwerk en spuitdiensten. Stucwerk en spuitwerk behoort ook tot onze mogelijkheden.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)