Badkamer Arnhem

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Badkamer kopen in Arnhem

Bent u van plan een nieuwe badkamer aan te schaffen in Arnhem? Welkom bij Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar, wij verbouwen badkamers vakkundig en leveren ook sanitair. Voor het leveren van sanitair hebben wij een samenwerking met Plieger Nederland. Hierdoor kunnen wij u van a tot z helpen met de vernieuwing van uw badkamer in Arnhem. Wij bieden een ruim assortiment aan en kunnen u in alles rondom de badkamer adviseren.

Badkamervloeren kopen in Arnhem

Als u op zoek bent naar een vloer voor uw badkamer in Arnhem, dan bent u bij ons de goede plek. Als u een tegelvloer laat plaatsen in Arnhem, dan wilt u dit laten doen door een bedrijf met jarenlange ervaring. Een van onze vloerspecialisten zal u helpen bij het maken van een keuze voor uw nieuwe badkamervloer. In onze showroom kunt u ons uitgebreide assortiment aan badkamervloeren en tegels bekijken om een weloverwogen keuze te maken. Wij vragen voor onze badkamervloeren scherpe prijzen, zodat er voor iedereen wel iets te vinden is. Voor de beste kwaliteit tegels voor uw badkamer in Arnhem gaat u naar Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar.

Badkamer Arnhem wandtegels betonlook grijs

Badkamer Arnhem met groene visgraat tegels en gouden kranen

badkamer in Arnhem met vrijstaand bad, grote badkamer vloertegels en neutrale kleuren

Arnhem badkamer met zwarte hexagon tegels op de muur

Badkamer Arnhem met vrijstaand bad en visgraat muurtegels

Vloerverwarming voor badkamer in Arnhem

Naast vloeren bieden wij ook badkamer vloerverwarmingen aan in Arnhem. Door middel van vloerverwarming ontstaat er een prettige temperatuur in uw badkamer en voelt de vloer comfortabel aan wanneer u op blote voeten loopt. Bovendien kan uw energieverbruik wel 10 tot 15 procent lager uitvallen t.o.v. andere verwarmingssystemen.

Voor de aanleg van een vloerverwarming in uw badkamer in Arnhem zijn geen ingrijpende aanpassingen in uw installatie nodig, het kan zo op een bestaande CV worden aangesloten. Op de vloerverwarming-systemen bieden wij 5 jaar garantie. Op de vloerverwarmingslang zelf een garantie van 50 jaar, waarvan de eerste 10 jaar inclusief gevolgschade dekking. Dit kunnen wij doen door de hoge kwaliteit van onze producten en doordat wij samenwerken met Vloerverwarming Nederland.

Stucwerk voor badkamers in Arnhem

Naast dat u, uw badkamer in Arnhem bij ons kunt aanschaffen, leveren wij ook stucwerk en spuitdiensten. Zo kunt u alles bij een vertrouwde partij onderbrengen en weet u zeker dat alles in uw badkamer van a tot z perfect geregeld wordt.

Badkamer Arnhem betegelen? Kies voor Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)