Vloeren Bemmel

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Specialist in vloeren Bemmel

Als u op zoek bent naar vloeren in Bemmel, dan bent u bij ons op de goede plek. Als u vloeren laat leggen, dan wilt u dit laten doen door een bedrijf met jarenlange ervaring. Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar plaatst al sinds 1998 vloeren. Wij hebben vloeren in alle soorten en maten.

Bij de keuze van een nieuwe vloer kunnen onze specialisten u zeker helpen. In onze showroom kunt u zien welke vloeren wij aanbieden. Indien u geen keuze kunt maken kunnen wij u bij onze groothandels in de showroom laten kijken. Zo bent u er zeker van dat wij voor u een geschikte vloer vinden.

Vloeren en meer

Wij zijn gespecialiseerd in vloeren omgeving Bemmel, maar u kunt ook voor meer bij ons terecht. Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar is er ook voor uw kleinere verbouwingswerkzaamheden. Denk hierbij aan het inkorten van uw deuren, het verlagen van uw plafond of spuitwerk.
Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar is er ook voor al uw stukadoorswerk. Wij vinden prettig contact met de klant erg belangrijk, zo zijn wij er altijd zeker van dat u precies krijgt wat u wilt.

Vloeren Bemmel

Tegelhandel badkamertegels
Badkamertegels kopen
Badkamer Arnhem met vrijstaand bad en visgraat muurtegels
Badkamertegels kopen

Vloerverwarmingen

Naast vloeren bieden wij ook vloerverwarmingen aan in Bemmel. Door middel van vloerverwarming ontstaat er een prettige temperatuur in uw woonruimtes. Er is geen luchtcirculatie meer en dus geen koude tocht over de vloer. De ruimte wordt gelijkmatig verwarmd.Bovendien kan uw energieverbruik lager uitvallen t.o.v. andere verwarmingssystemen door het gebruik van een vloerverwarming.

Voor de aanleg van een vloerverwarming zijn geen ingrijpende veranderingen in uw installatie nodig, het kan zo op een bestaande CV worden aangesloten. Op de vloerverwarming-systemen bieden wij 5 jaar garantie. Op de vloerverwarmingslang zelf een garantie van 50 jaar, waarvan de eerste 10 jaar inclusief gevolgschade dekking. Dit kunnen wij doen door de hoge kwaliteit van onze producten en doordat wij samenwerken met Vloerverwarming Nederland.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)