Vloertegels Bemmel

Leverancier van vloertegels in omgeving Bemmel vinden

Goede vloertegels gaan jaren mee, maar dan moeten deze wel goed gelegd worden. Het leggen van tegels komt nauw en vereist vakmanschap. Bovendien komt er vaak meer werk bij kijken dan alleen het leggen van de tegels alleen. Het kan voorkomen dat er verloop aangebracht moet worden in de vloer, afwateringsmogelijkheden of een plint. Zoekt u een leverancier van vloertegels in omgeving Bemmel, die deze ook kan leggen? Neem dan eens contact op met Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar. Hier vindt u de mooiste vloertegels die direct gelegd kunnen worden door een professional.

Bijzondere vloertegels bestellen in Bemmel

Als u in Bemmel woont en nieuwe vloertegels zoekt, kom dan eens kijken in de showroom van Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar. Een tegel is vaak een natuurproduct en als klant is het prettig de tegel te zien en te kunnen voelen. U staat er immers nog jaren met uw blote voeten op, wanneer u tegels in uw badkamer laat plaatsen. Uiteraard kunt u bij Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar ook terecht voor bijzondere vloertegels. Kunt u in onze showroom in Elst niet vinden wat u zoekt? Dan gaan wij graag voor u op zoek om de juiste tegel te vinden. Onze goede contacten met groothandels zorgen ervoor dat wij uit een enorm assortiment kunnen putten.

Vtwonen tegels bij officiele dealer Heij-Kinkelaar

Vtwonen tegels in de showroom van Heij-Kinkelaar
Vtwonen tegels bij tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar
Showroom Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar in Elst
Vtwonen tegels in showroom bij officiele dealer

Vloerverwarming in combinatie met tegels

Vloertegels laten leggen in uw badkamer of keuken gaat in het algemeen goed samen met vloerverwarming. Beschikt u al over vloerverwarming en wilt u uw tegels vernieuwen? Dat kan door Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar geregeld worden. Wellicht zit u midden in de bouw van uw nieuwe huis. Dan kunt u nu alvast uw bestelling voor vloertegels in Bemmel plaatsen, zodat u deze op tijd in huis heeft. Een van onze tegelzetters kan deze direct plaatsen nadat de vloerverwarming en de dekvloer aangebracht zijn. Desgewenst kan Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar ook uw dekvloer verzorgen. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Volg ons ook op facebook.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)