Tegelzetter Rheden

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar is al sinds 1998 een gerespecteerd tegelzetter in de regio Rheden. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van tegels en ook het leggen van tegels en vloeren. Onze tegelwinkel bevindt zich in Elst, nabij Reden. Daar vindt u ook ons zeer ruime en gevarieerde aanbod tegels.

Als tegelzetters betegelen wij onder andere keuken en sanitaire ruimtes en leveren we voor altijd de beste passende tegels in de gewenste stijl. In ons werk als tegelzetbedrijf in Rheden, staan uw wensen altijd op nummer 1. Naast het verzorgen van vakkundig tegelwerk kunnen wij ook stuk- en leidingwerk en zelfs een complete verbouwing voor u doen. Het leveren van kwaliteit staat in alles wat wij doen voorop. Met andere woorden: wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent.

Tegels in huis

Badkamertegels

Tegels plavuizen

Keukentegels

Tegelzetter

Vloertegels

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf

Tegelwerk in Rheden

Onze goed gesorteerde tegelwinkel met tegels in de meeste uiteenlopende soorten, maten en stijlen ligt op slechts 10 minuten rijden van Rheden. Welke smaak heeft u? Van modern tot klassiek; wij hebben voor iedereen de meeste geschikte tegels in huis. En dat zijn topmerken tegen topprijzen! Wij adviseren u graag over de beste tegelkeuze voor uw badkamer, toilet of keuken.

Tegelzetbedrijf Rheden

  • Tegelwinkel met zeer ruim aanbod
  • Vakbekwame, zelfopgeleide tegelzetters
  • Ook complete verbouwingen
  • Afwerkingsniveau van topkwaliteit
  • Veel referenties in Rheden
Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar is in 2005 voortgekomen uit de samenwerking tussen twee doorgewinterde tegelzetters met elk een succesvol tegelzetbedrijf. Gezamenlijk kunnen zij altijd de kwaliteit bieden die ze graag willen leveren.

Tegelhandel bij Rheden

De gezamenlijke tegelwinkel bij Rheden heeft een grote showroom, 10 zelf opgeleide tegelzetters en een betrouwbaar netwerk loodgieters, stukadoors en elektriciens. Samen verzorgen wij verbouwingen van badkamers, keukens, toiletruimtes en woonkamers, inclusief topkwaliteit tegelwerk. Wij streven niet naar een zesje, maar altijd een dikke tien!

Topkwaliteit tegels in Rheden voor iedere stijl

U kunt in onze tegelhandel terecht voor onder meer wandtegels en vloertegels in vele soorten, maten en kleuren. Of wilt u betonlooktegels voor een industriële look? Tijdloze visgraattegels of mozaïektegels voor luxe wellness ervaring aan huis hebben wij ook. Heeft u liever houtlook tegels voor de warme uitstraling van echt hout in uw badkamer? Naast topkwaliteit wand- en vloertegels voor badkamers, keukens en toiletten, vindt u bij ons ook sfeervolle keramische tegels voor buiten! Welke soorten tegels zoekt u?

Al ruim 25 jaar dé tegelzetter voor Rheden

De oprichters van Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar hebben gezamenlijk meer dan 25 jaar ervaring in de tegelbranche in de regio Rheden. Bekijk daarvoor gerust de referenties die u op onze projectenpagina kunt vinden. Dat zijn referenties van particulieren, maar bijvoorbeeld ook hotels, restaurants en aannemers. De rode draad is de waardering voor onze kwaliteit, ons vakmanschap en ons vermogen tot meedenken. Dat maakt ons bijzonder trots!

Contact met onze tegelhandel

Ontvangt u graag meer informatie over tegels in Rheden en wat u er allemaal mee kunt laten doen? Kunnen wij u helpen met de renovatie van uw keuken, badkamer of toilet? Wilt u tegeladvies of hulp bij het oriënteren rond de stijl of soort tegels? Wij staan graag voor u klaar. Vul het contactformulier in of bel ons op voor een vrijblijvende afspraak op 06 50 28 88 89.

Logo Tegelzetbedrijf Heij Kinkelaar beeldmerk

Meer informatie

Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!