Tegelzetter Angerlo

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar

Op zoek naar een tegelzetter in Angerlo? Al sinds 1998 is Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar actief als tegelzetter. Iedere ruimte kunnen wij betegelen. Uw keuken, badkamer en toilet. Daarbij leggen wij niet alleen tegels, wij verkopen ze ook. In onze tegelwinkel vindt u dan ook een groot en gevarieerd assortiment tegels.

Voor elke ruimte en elke stijl hebben wij een geschikte tegel. Bovendien verzorgen wij niet alleen het tegelwerk van uw verbouwing in Angerlo, maar ook stuc- en leidingwerk. Wij leveren niets anders dan kwaliteit. Als u tevreden bent, dan pas zijn wij dat ook!

Tegels in huis

Badkamertegels

Tegels plavuizen

Keukentegels

Tegelzetter

Vloertegels

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar

Tegelzetbedrijf

Groene vintage tegels in de keuken - Tegelzetbedrijf Gelderland

Tegels in Angerlo

U vindt onze tegelwinkel op ruim 10 minuten rijden van Arnhem. Hier bieden wij tegels aan in alle soorten, maten en stijlen. Dus wat uw smaak ook is, wij hebben er een passende tegel voor! Van modern tot klassiek. U vindt bij ons alle topmerken voor mooie prijzen. Daarbij adviseren wij u graag over de best mogelijke tegel voor bij u in Angerlo.

Tegels voor binnen en buiten in Angerlo

Wij bieden u in onze tegelwinkel zowel wand- als vloertegels aan. In alle soorten maten en kleuren. Zo vindt u bij ons betonlooktegels, houtlooktegels, visgraattegels en mozaïektegels. Hiermee kunt u verschillende woonstijlen in Angerlo creëren. Naast dat wij de juiste wand- en vloertegels voor uw keuken, badkamer of toilet hebben, kunt u bij ons ook keramische tegels voor buiten vinden. Wij hebben voor alle sferen en stijlen de juiste tegels.

Tegelzetter Angerlo houtlook vloertegels visgraat

Hoe Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar ontstond

Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar is ontstaan in 2005 uit een samenwerking tussen twee zeer ervaren tegelzetters die toen nog elk hun eigen tegelzetbedrijf hadden. Samen leveren wij de kwaliteit die we graag wensen.

Tegelwinkel vlakbij Angerlo

Dankzij onze grote showroom, 10 zelf opgeleide tegelzetters en ons betrouwbare netwerk van loodgieters, stukadoors en elektriciens kunnen wij gehele verbouwingen van badkamers, keukens, toiletten en woonkamers in Angerlo verzorgen. Natuurlijk ook met kwalitatief hoogstaand tegelwerk!

Ruim 25 jaar ervaring als tegelzetter in Angerlo

Wij zijn dan wel in 2005 pas ontstaan, maar beide oprichters hebben al meer dan 25 jaar ervaring als tegelzetter in Angerlo. Zo hebben wij al veel projecten mogen doen waar wij ontzettend trots op zijn. Wij werken voor particulieren, bedrijven, zoals hotels en restaurants, maar ook voor aannemers. Onze klanten waarderen de onze kwaliteit, ons vakmanschap en ons vermogen om met hen mee te denken. En dat horen we natuurlijk graag!

Daarom kies je voor Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar nabij Angerlo

  • Tegelwinkel met gevarieerd assortiment
  • Zeer ervaren tegelzetters
  • Verzorgt de hele verbouwing
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Veel referenties in Angerlo

Badkamer renovatie - Tegelzetbedrijf Angerlo

Meer informatie over tegels leggen in Angerlo?

Kunt u wel wat advies gebruiken bij het uitzoeken van tegels? Wilt u meer informatie over onze soorten tegels? Of bent u benieuwd wat onze tegelzetter in Angerlo voor u kan betekenen? Laat een bericht achter via het contactformulier of bel ons op 06 50 28 88 89. Wij helpen u graag.

Logo Tegelzetbedrijf Heij Kinkelaar beeldmerk

Meer informatie

Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!