Vloertegels Zutphen

Zoekt u mooie vloertegels in Zutphen?

Als u op zoek bent naar mogelijkheden om mooie vloertegels in Zutphen te kopen, dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Wij verkopen al sinds jaar en dag de mooiste tegels en wij nodigen u uit om ons aanbod een keer te komen bekijken. U zult zien dat u bij ons altijd de vloer kunt kopen waar u naar op zoek was. Het maakt niet uit of u voor een lichte vloer gaat, of dat u liever een mooie donkere vloer wilt aanleggen. Wij zorgen dat u precies datgene vindt waar u naar op zoek was.

Onze vloertegels in Zutphen zijn zeer voordelig geprijsd

Wij doen altijd ons best om u mooie aanbiedingen te presenteren. Wij willen u daarom graag vertellen dat u nergens anders voordeligere vloertegels in Zutphen kunt vinden dan bij ons. We weten hoe wij u een goede deal moeten presenteren en het is aan u om hiervan te komen profiteren. Wij garanderen u dat de kwaliteit van onze tegels altijd zeer hoog is. Wij willen u namelijk een goede vloer leveren en wij nodigen u dan ook uit om te komen kijken welke vloer u bij ons zou willen bestellen. Mocht u advies nodig hebben, dan staat een van onze medewerkers altijd voor u klaar om u van meer tekst en uitleg te voorzien.

vloertegels Zutphen

Vloertegel woonkamer marmerlook
Vloerverwarming begane grond
Tegelvloer visgraat houtlook
Vloertegel marmer voor woonkamer

Wij kunnen de vloer ook voor u komen leggen

We snappen dat u het misschien niet ziet zitten om uw nieuwe vloer zelf te gaan leggen. Wanneer u hier geen ervaring mee heeft, raden wij dit ook zeer af. Gelukkig kunnen wij u ook op dit gebied goed van dienst zijn. Wij komen de vloer namelijk graag voor u leggen en ook hier zullen wij geen hoge prijzen voor rekenen. Heeft u nog vragen over onze diensten en / of producten? Dan bent u van harte welkom om even contact met ons op te nemen.

Volg ons ook op facebook.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)