Vloertegels Westervoort

Zoekt u goede vloertegels in Westervoort?

Als u binnenkort uw huis wilt verbouwen en uw woning van nieuwe tegels wilt voorzien, dan kunt u hier uw slag slaan. Wij leveren namelijk al sinds jaar en dag prachtige vloertegels in Westervoort en dat doen wij altijd tegen heel scherpe tarieven. Het maakt niet uit of u uw keuken opnieuw wilt betegelen, of dat u uw badkamer van een nieuwe vloer wilt voorzien. Bij ons kunt u altijd een goede deal sluiten en wij nodigen u dan ook uit om ons aanbod een keer door te nemen.

Bij ons koopt u voordelige vloertegels in Westervoort

Wanneer u door ons aanbod aan vloertegels in Westervoort bladert, zult u zien dat wij u tal van tegels kunnen leveren. Wilt u een mooie natuurlijke uitstraling in uw woning? Kies dan voor onze natuurstenen tegels. Deze doen het al vele jaren heel erg goed. Bovendien bieden wij u deze tegels voor een heel zacht prijsje aan. Bij ons is namelijk de klant koning en dat betekent dat wij er alles aan doen om u kwaliteit voor een lage prijs te bezorgen. Mocht u daarom een bestelling willen plaatsen, dan kunt u dat vandaag nog doen. Wij zullen uw bestelling zo snel mogelijk verwerken en u laten weten wanneer u uw tegels kunt ontvangen.

Vloertegels Westervoort

Vloertegel woonkamer marmerlook
Vloerverwarming begane grond
Tegelvloer visgraat houtlook
Vloertegel marmer voor woonkamer

Wilt u dat wij de vloer voor u leggen?

Mocht u geen zin hebben om uw nieuwe vloer zelf te leggen, of wanneer u wilt dat een professional de vloer voor u komt leggen, dan komen wij u graag helpen. Maak even een afspraak met onze mensen en dan garanderen wij u dat u binnenkort een parel van een vloer in uw woning heeft liggen. Wij zorgen er altijd voor dat alles strak gelegd wordt en uiteraard voegen wij ook meteen. Kortom, wij hopen u snel een keer te mogen spreken. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Volg ons ook op facebook.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)