Vloertegels plaatsen Helmond

De beste kwaliteit vloertegels plaatsen in Helmond

Goede vloertegels zijn belangrijk in een woning. U loopt er elke dag op en stoelen en andere meubelen worden nog wel eens verschoven. De tegels moeten daarom ook wel tegen een stootje kunnen en lange tijd mooi blijven. Voor uw woonkamer kunt u tegenwoordig een keuze maken uit een groot assortiment. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor de beste vloertegels! Zodra de keuze voor de tegels is gemaakt, is het van belang dat u afspraken maakt over het laten leggen van de vloertegels. Vloertegels plaatsen in Helmond is iets dat u door specialisten moet laten doen. Het is namelijk van belang dat de tegels mooi komen te liggen, zodat u over een glad vloeroppervlak kunt lopen. Wilt u een ruim ogende woonkamer? Kies dan voor grote tegels! Dit heeft een prachtig effect, ook wanneer uw kamer rechthoekig is. Daarnaast kunt u kiezen voor vloertegels plaatsen in een bepaald patroon. Denk hierbij bijvoorbeeld aan visgraat, zoals ook met hout mogelijk is. U kunt zelfs een houten vloer nabootsen met de tegels van Woodstone.

Advies aanvragen over vloertegels plaatsen

Vloertegels plaatsen in Helmond kunnen wij snel voor u regelen. Ook wanneer u graag vloerverwarming wilt laten installeren, kunnen wij dit aanleggen voordat de tegels worden geplaatst. U hoeft niet talloze bedrijven in te schakelen om steeds een klein gedeelte van de verbouwing te laten doen. Wij zorgen namelijk ook voor het loodgieterswerk in de keuken of de badkamer.

Wilt u de vloertegels eerst in het echt bekijken? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Elst. We nemen graag de tijd voor u en werken daarom veelal op afspraak.

Vloertegels plaatsen Helmond

Vloertegel woonkamer marmerlook
Vloerverwarming begane grond
Tegelvloer visgraat houtlook
Vloertegel marmer voor woonkamer

Altijd de juiste prijs

Voor advies of een prijsopgave kunt u snel contact opnemen door even te bellen of een email te sturen. Wij helpen u graag om een goede keuze te maken. Kom ook vooral eens langs in onze showroom, zodat u verschillende mogelijkheden kunt bekijken. Het is altijd het beste om de tegels eerst te bekijken voordat u een bestelling gaat plaatsen.

Volg ons ook op facebook.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)