Vloertegels plaatsen Doetinchem

De beste kwaliteit vloertegels plaatsen in Doetinchem

Goede vloertegels zijn belangrijk in een woning. U loopt er elke dag op en stoelen en andere meubelen worden nog wel eens verschoven. De tegels moeten daarom ook wel tegen een stootje kunnen en lange tijd mooi blijven. Voor uw woonkamer kunt u tegenwoordig een keuze maken uit een groot assortiment. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor de beste vloertegels! Zodra de keuze voor de tegels is gemaakt, is het van belang dat u afspraken maakt over het laten leggen van de vloertegels. Vloertegels plaatsen in Doetinchem is iets dat u door specialisten moet laten doen. Het is namelijk van belang dat de tegels mooi komen te liggen, zodat u over een glad vloeroppervlak kunt lopen. Wilt u een ruim ogende woonkamer? Kies dan voor grote tegels! Dit heeft een prachtig effect, ook wanneer uw kamer rechthoekig is. Daarnaast kunt u kiezen voor vloertegels plaatsen in een bepaald patroon. Denk hierbij bijvoorbeeld aan visgraat, zoals ook met hout mogelijk is. U kunt zelfs een houten vloer nabootsen met de tegels van Woodstone.

Advies aanvragen over vloertegels plaatsen

Vloertegels plaatsen in Doetinchem kunnen wij snel voor u regelen. Ook wanneer u graag vloerverwarming wilt laten installeren, kunnen wij dit aanleggen voordat de tegels worden geplaatst. U hoeft niet talloze bedrijven in te schakelen om steeds een klein gedeelte van de verbouwing te laten doen. Wij zorgen namelijk ook voor het loodgieterswerk in de keuken of de badkamer.

Vloertegels plaatsen Doetinchem

Vloertegel woonkamer marmerlook
Vloerverwarming begane grond
Tegelvloer visgraat houtlook
Vloertegel marmer voor woonkamer

Altijd de juiste prijs

Naast vloeren bieden wij ook vloerverwarmingen aan in Elst. Door middel van vloerverwarming ontstaat er een prettige temperatuur in uw huis. Er is geen luchtcirculatie meer en dus geen koude lucht over de vloer. Bovendien kan uw energieverbruik wel 10 tot 15 procent lager uitvallen t.o.v. andere verwarmingssystemen.

Voor de aanleg van een vloerverwarming zijn geen ingrijpende aanpassingen in uw installatie nodig, het kan zo op een bestaande CV worden aangesloten. Op de vloerverwarming-systemen bieden wij 5 jaar garantie. Op de vloerverwarmingslang zelf een garantie van 50 jaar, waarvan de eerste 10 jaar inclusief gevolgschade dekking. Dit kunnen wij doen door de hoge kwaliteit van onze producten en doordat wij samenwerken met Vloerverwarming Nederland.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)