Vloertegels Nijmegen

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Leverancier van vloertegels in Nijmegen nodig?

Als u uw woning verbouwt en op zoek bent naar een leverancier van vloertegels, wilt u deze het liefst in de buurt vinden. Zo onderhoudt u gemakkelijk contact en kunt u snel schakelen. Als u in de omgeving van Nijmegen woont kunt u terecht bij Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar. Zoals de naam al aangeeft is dit tegelzetbedrijf beschikbaar voor klussen en bestellingen in heel Gelderland. De uitgebreide showroom bevindt zich op een steenworp afstand van Nijmegen, in Elst. Zo is het eenvoudig uw vloertegels bij Nijmegen in de buurt te bekijken en bestellen. U kunt uiteraard ook kiezen voor een bedrijf dat niet bij u in de buurt gevestigd is. De praktijk leert dat dit veel tijd en energie kost. Kies daarom eens voor een lokale leverancier.

Alle soorten vloertegels snel in Nijmegen gelegd

U kunt bij Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar onder andere terecht voor het bestellen en laten leggen van keramische tegels en natuurstenen tegels, het renoveren van een complete badkamer inclusief het installeren van sanitair of het laten leggen van bijzondere mozaïekvloeren. U kunt dus voor een kleine of grote klus aankloppen bij Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar. In onze showroom kunt u snel beslissen welke vloertegels bij u gelegd kunnen worden.

Vloertegels Nijmegen

Vloertegel woonkamer marmerlook
Vloerverwarming begane grond
Tegelvloer visgraat houtlook
Vloertegel marmer voor woonkamer

Kwalitatief goed sanitair bij uw tegels

Het komt vaak voor dat klanten van Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar niet alleen nieuwe vloertegels in Nijmegen nodig hebben, maar ook nieuwe badkamermeubels. Hiervoor werken wij samen met erkende merken op het gebied van sanitair. Als u uw hele badkamer wilt aanpakken kunt u dit aan Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar uitbesteden. Wij zijn niet alleen expert op het gebied van tegels, maar ook op het gebied van sanitair en andere badkameroplossingen. Zo realiseert u uw droombadkamer in een handomdraai.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)