Vloertegels Harderwijk

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Bij ons koopt u voordelige vloertegels in Harderwijk

Wie graag mooie vloertegels in Harderwijk wil kopen, is bij ons aan het juiste adres. Wij handelen al vele jaren in mooie tegels en wij hebben hopelijk precies de tegels die u graag zou willen kopen. Bent u op zoek naar een mooie donkere vloer? Wilt u graag een lichte vloer in uw woning aanbrengen? Wij heten u van harte welkom om een keer te kijken welke mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben. Wij zijn er zeker van dat wij de vloer in ons assortiment hebben waar u naar op zoek was want wij hebben eindeloos veel opties beschikbaar.

Onze vloertegels in Harderwijk zijn van hoge kwaliteit

Wanneer u vloertegels in Harderwijk koopt bij ons bedrijf, dan kunt u er zeker van zijn dat u kwaliteit in huis haalt. Wij zorgen er namelijk altijd voor dat wij u alleen tegels aanbieden die van de hoogste kwaliteit zijn. Dat betekent dat ze lang intensief gebruikt kunnen worden zonder dat ze bijvoorbeeld sporen van slijtage zullen vertonen. Zo kunt u er dus zeker van zijn dat wanneer u bij ons bedrijf een vloer koopt, u hier vele jaren plezier van zult gaan hebben. Plaats daarom vandaag nog een bestelling, dan zullen wij uw order meteen gaan verwerken.

Vloertegels Harderwijk

Vloertegel woonkamer marmerlook
Vloerverwarming begane grond
Tegelvloer visgraat houtlook
Vloertegel marmer voor woonkamer

Onze specialisten kunnen de vloer ook komen leggen

Wanneer u liever niet zelf aan de slag wilt gaan met het leggen van de vloer, kunt u altijd een beroep op ons doen. Onze mensen komen u graag helpen om een prachtige vloer voor u aan te leggen. Wij willen u afraden om zelf de vloer te leggen wanneer u dat nog nooit heeft gedaan, het resultaat wordt namelijk mooier als de vloer gelegd wordt door mensen met ervaring. Heeft u nog vragen over onze vloeren of wilt u meer weten over onze diensten? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Volg ons ook op facebook.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)