Vloertegels Doetinchem

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Koop bij ons uw vloertegels in Doetinchem!

Wie op zoek is naar mooie vloertegels in Doetinchem, kan deze bij ons altijd vinden. Wij hebben namelijk een heel ruim assortiment weten samen te stellen bestaande uit alle soorten tegels die u maar kunt verzinnen. We doen er alles aan om u kwaliteit aan te bieden en u kunt er dan ook van op aan dat wanneer u bij ons een vloer koopt, u daar vele tientallen jaren plezier van kunt hebben. Wij hebben voor iedereen de juiste vloer beschikbaar en wij nodigen u uit om te kijken welke vloer u het meest aanspreekt. Als u vragen heeft over een van de vloeren, kunt u altijd contact met ons opnemen om uw vragen te laten beantwoorden.

Wij verkopen voordelige vloertegels in Doetinchem

Waarom zou u een vermogen uitgeven aan een nieuwe vloer wanneer u bij ons heel voordelig vloertegels in Doetinchem kunt kopen? Wij nodigen u uit om te kijken welke vloer het beste in uw interieur past. Gaat u voor een mooie donkere vloer? Of wilt u liever een mooie lichte tegel? Wij hebben alles wat u zich maar kunt wensen en wij kunnen deze tegels al op heel korte termijn leveren. Kijk dus even wat u graag zou willen bestellen en geef uw bestelling vandaag nog aan ons door.

Vloertegels Doetinchem

Vloertegel woonkamer marmerlook
Vloerverwarming begane grond
Tegelvloer visgraat houtlook
Vloertegel marmer voor woonkamer

Wij hanteren altijd lage prijzen

Wij snappen dat u geen vermogen wilt uitgeven aan uw nieuwe vloer en vandaar dat wij er altijd alles aan doen om de prijzen van onze tegels laag te houden. Dat betekent echter niet dat u ook lage kwaliteit moet verwachten. Wij staan overal bekend als het bedrijf waar u voor een lage prijs topkwaliteit kunt inkopen. Bovendien kunnen wij de vloer ook nog voor u komen leggen als u dat graag zou willen. Wilt u een afspraak met ons maken? Dan hopen wij u snel een keer te mogen spreken. Wij staan voor u klaar om u te helpen.

Volg ons ook op facebook.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)