Vloertegels Barneveld

Koop uw nieuwe vloertegels in Barneveld!

Wie van mooie vloeren houdt, zal zijn hart kunnen ophalen wanneer hij door ons ruime aanbod aan vloertegels in Barneveld gaat grasduinen. Wij hebben een heel mooi assortiment weten samen te stellen waardoor u altijd de vloer bij ons kunt kopen waar u naar op zoek was. Zoekt u een mooie robuuste vloer? Bij ons kunt u hem ongetwijfeld vinden. Wilt u graag een mooie warme uitstraling in uw huis? Kies dan een van onze vloeren. Deze zorgen dat u een mooie basis in uw woning aanbrengt waardoor u een heel gemoedelijke sfeer in huis kunt creëren.

Onze vloertegels in Barneveld zijn van topkwaliteit

Bij ons is de klant koning en dat betekent dat wanneer deze vloertegels in Barneveld komt kopen, wij hem of haar het beste presenteren dat er op de markt verkrijgbaar is. U kunt er dan ook zeker van zijn dat wanneer u bij ons een aankoop doet, u altijd kwaliteit in huis haalt. Bovendien doen wij er alles aan om onze prijzen laag te houden. Deze formule werkt al jaren heel erg goed en wij zijn er dan ook trots op dat steeds meer mensen een vloer van ons bedrijf in huis hebben liggen. Wij hopen daarom dat u ook een bestelling bij ons wilt plaatsen.

Vtwonen tegels bij officiele dealer Heij-Kinkelaar

Vtwonen tegels in de showroom van Heij-Kinkelaar
Vtwonen tegels bij tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar
Showroom Tegelzetbedrijf Heij-Kinkelaar in Elst
Vtwonen tegels in showroom bij officiele dealer

Wij kunnen de vloer ook leggen

Wanneer u voor het beste resultaat gaat, is het niet alleen belangrijk om bij ons een vloer te kopen, maar om deze ook door ons te laten leggen. Wij hebben specialisten in dienst die graag voor u aan de slag gaan om een prachtige vloer te leggen. Zo weet u zeker dat u een goede aankoop doet en dat u nog vele jaren plezier zal hebben van uw vloer. Wilt u een bestelling plaatsen? Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Volg ons ook op facebook.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)