Vloertegels Apeldoorn

Meer informatie of advies nodig?

Afspraak maken Offerte

Wilt u vloertegels in Apeldoorn kopen?

De zomer is de ideale tijd om de vloeren in uw woning aan te pakken omdat u doorgaans veel tijd buiten het huis door zult brengen. Wanneer u op zoek bent naar mooie vloertegels in Apeldoorn, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen al sinds jaar en dag tegels van hoge kwaliteit voor een lage prijs. Geen wonder dus dat steeds meer mensen de weg naar onze winkel weten te vinden. Wij doen er alles aan om u kwaliteit te leveren en wij hopen daarom ook dat u een keer door ons aanbod wilt bladeren. U zult zien dat wij een zeer ruim assortiment hebben.

Bij ons koopt u vloertegels in Apeldoorn het voordeligst

Wij willen u niet alleen een ruim assortiment aanbieden, wij vinden het ook belangrijk om vloertegels in Apeldoorn aan te bieden voor een goede prijs. Wij doen er daarom altijd alles aan om u mooie aanbiedingen te kunnen presenteren. Zo kunt u een prachtige vloer kopen zonder dat u daar diep voor in de buidel hoeft te tasten. Wilt u een bestelling bij ons plaatsen? Dat kan heel eenvoudig geregeld worden. U kunt dit namelijk doen via deze site. Als u hulp nodig heeft, kunt u ons altijd even bellen of mailen.

Vloertegels Apeldoorn

Tegelhandel badkamertegels
Badkamertegels kopen
Badkamer Arnhem met vrijstaand bad en visgraat muurtegels
Badkamertegels kopen

Wij kunnen de vloer ook komen leggen

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat de vloer goed gelegd wordt, raden wij u aan om onze mensen in te schakelen om de vloer te komen leggen. Wij hebben hier heel veel ervaring mee en wij zorgen er altijd voor dat het resultaat perfect is. Zo kunt u er zeker van zijn dat u niet alleen een heel mooie vloer kunt bemachtigen, maar ook dat u nog vele jaren plezier van uw vloer zult hebben. Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om u te helpen.

Volg ons ook op facebook.

Tegelwinkel Heij -Kinkelaar
Wij nemen de tijd voor onze klanten

Daarom werken wij maandag t/m vrijdag enkel op afspraak. Op zaterdag bent u ook zonder afspraak welkom tussen 12:00 – 17:00.

Afspraak maken

Celsiusweg 18A, 6662 PX Elst (gld)